Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrahhammka

tabletki a tycie - czy macie jakies sposoby?

Polecane posty

Gość ggrahhammka

dziewczyny wiem, ze nie mamy wplywu na zatrzymywanie sie wody w organizmie ale czy mialyscie jakies sposoby zeby nie tyć przez nadmierny apetyt i zachcianki? ja od pewnego czasu zaczelam miec straszna ochote na rozne rzeczy, zazwyczaj swinstwa tuczace i po prostu rosne w oczach a nie kontroluje tego, bo po prostu jestem ciagle głodna!

ja akurat mam odwroitny problem bo jestem za chuda... ale to dlatego,ze nie mam zcasu jesc... i po kilku dniach to wchodzi w nawyk i przestajesz odczuwac glod, wiec moze znajdz sobie jakies zajecie na pare dni chhociaz i zobaczysz ze apetyt sam Ci potem przejdzie :) no i nerwy, tego w moim zyciu nie brakuje a chyba sa najskuteczniejsza dieta odchudzajaca, akle nie zycze Tobie ani nikomu innemu nerwow :) a jesli dobrze zrozumialam to chodzi Ci o tabletki antykoncepcyjne. Wydaje mi sie,ze jesli tyjesz po tabletkach to sa one nienajlepiej dobrane...

Gość ggrahhammka
ale ja nie jem z nudow tylko jak wracam zmeczona albo jestem gdzies w biegu nachodzi mnie na noc ochota i jestem czesto glodna. przeciez to forum o antykoncepcji wiec chodzi o tabletki, tak jak napisalam. wiele dziewczyn tyje o tabletek ale jestem ciekawa czy byly na diecie albo cwicza, bo ja np staram sie ograniczac i duzo cwicze a to nic nie daje, przed tabletkami juz dawno bym schudla. moja kolezanka przestaca przez to brac pigulki bo juz nie miala sily, ze tyle staran a nic nie dają ...