Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prakseda

25 lat razem i ... już dłużej nie chcę!

Polecane posty

Doszedł, doszedł, już sobie ustawiłam na tapetę, tylko to chyba nie krokodyl, ale jakiś mały waran....:P :D Tarzam się ze śmiechu z tego, co napisałeś. Od dziś moje małżeństwo będe nazywać turystycznym. Święta prawda. Kocie, nie zawsze można się rozwieść. Mnie nawet z pewnych względów nie wolno. I nie chodzi tu o dziecko, finanse, mieszkanie. To nie grałoby żadnej roli.

Dziewczyny spadam do wieczora ! a waszego rana bawcie sie dobrze jak wruce to poczytam co tam wyklepalyscie ciekawego ! :)) 🖐️ :classic_cool:

Zostłyśmy same, ja tak mam. Swoją drogą, obiektywne,męskie spojrzenie jest sporo warte. :) Zaraz znikam, trochę poczytać.

a co czytasz wózkownia? powiedz... lubie czytac co ludzie polecą. ja obecnie wirginie woolf jej pamietniki, a ty?

:D :D :D Chyba umre ze śmiechu. Nie sądziłam,że tean topik, w założeniu smutny, będzie niekiedy dobrym poprawiaczem nastroju. :) Ale poważnie. To wszystko nie jest łatwe, nie jest proste, nie ma idealnych rozwiązań.

Ja lubię literaturę faktu.Dobry reportaż, dobry pamiętnik, prawdziwe życie. Teraz czytam "Zielone piekło" - relację z wyprawy do gujańskiej dżunglii. Napisane przez chłopaka, który już z tej dżunglii nie wrócił. Jego zapiski zostały znalezione przez ekipę poszukiwawczą. Jego samego nie odnaleziono nigdy. Sorry za błędy, ale klawiatura mi nawala, połyka litery, dubluje. Musze kupić nową, bo tę zalałam kawą i chyba dlatego.

może uda mi się dostać te ksiązke, spróbuję poczytac, ciekawie się zapowiada... hmm nie wócił mówisz :(

Ja tak mam. Jesteśmy do siebie podobne. Aż się ciepło uśmiechnęłam, jak przeczytałam to, co napisałaś. Reakcja obronna.... I dodam - trzymanie twarzy, trzymanie fasonu. Ja się śmieję często wtedy, kiedy chce mi się płakać. Na przekór.

spróbuję w bibliotece nakanapie.pl cos tam swita, może akurat mi się uda... hmmm jak nei to spróbuje zamówić

Gość mała_mini_33
Nie było mnie troche, ale sie rozpisaliście ;) Po co te adresy mailowe maja być? Wymieniacie sie fotkami czy jak? Czytałam was troche i u mnie to raczej jest po powaznej kolizji...no bo powiedziałam że go nie kocham....i nie naprawiając lece dalej, czyli moge się spodziewac na 100% katasrrofy. Ale ja jej chce, tylko mi ciezko...ja wam wszystkim. W sumie finansowo byłoby gorzej, ale dałabym rade.Mieszkac mam gdzie to już plus ! Tylko że ja nie jestem stworzona do zycia w samotności, ja potrzebuje miłości. Z moim facetem uprawiam sex, ale czułości nie moge wykrzesać z siebie...nie da rady...material się przetarł ...;P A właśnie tego brakuje mi najbardziej! Ostatnio zastanawiam sie czy nie poszukać by tu sobie kochanka??? co o tym myślicie? pozdrawiam ,bo chyba ide do łóżka ...będe zaglądac tu

🖐️ kobietki sama zostałam, mac sie buja z koleżanką :) wózkownia czyta, a ja dosiaduje z winkiem, bo jakoś mi sie spac nie chce, ale coś czuję ze i tak pójde może na siłę zasnę :) maile podawalysmy zeby mac wysłał zdjecia z krokodylkiem, ale nie ma ... zapomniał chyba :) i buja sie z koleżanka swoja :) echhh temu to dobrze :)

hmmm no mnie nikt tego niemówił, ale pamietam, że w przeddzien slubu siedziałam w wannie i zapytałam ojca co by było gdybym teraz powiedziała NIE jutro za maz nie wyjde (dodam ze weselisko było wielkie i koszty również), myslałam ze ojciec zawału dostanie, ale nieee zapytał tylko czy pytam tak sobie czy chce porozmawiac i ja wtedy hmmmm stowerdziłam tylko ze tak tylko pytam, więc mi odpowiedział: nic by sie nie działo, poszlibyśmy, zjedlibyśmy wszystko co przygotowane, ludzie by sie pobawili i co i nic wielkie halooo..... hmmmmm ze ja go nie posłuchałam wtedy, no ale ja kochałam! :)

Gość mała_mini_33
No mi nic nie mówiło, bo nie mamy slubu!!! Zyjemy ze sobą jakies 13 lat, bo jak nie byłodaty slubu to nie pamiętam dokładnie hahahahah Czyli rozstać jest sie łatwiej niby , ale tez trudno, mam dziecko male wiem wiem to tylko wymówaka ;p

Gość mała_mini_33
ide spać ,bo cos zmęczona dzisiaj jestem pa 😴

Gość wrozka Rozalia
jezeli bylabym posiadaczka czarodziejskiej rozdzki 30 lat mojego malzenstwa zamienilabym na psa,ktory ponoc jest najwierniejszym przyjacielem czlowieka🖐️

No witam u mnie 23 uwasz5rano tez dobrze :)) ja tak mam i wozkownia wyslalem wam fotki jak obiecalem i iiiiii sie odtajnilem ja by co to prosze kulturalnie mnie krytykowac :D A wy widze juz nawet na te wasze bolaczki zescie se wrozke obcykaly no ladne cacko! :)) Ale jak tak poczytalem to jednak nasowa sie mysl ze jednak mialyscie obawy przed powiedzeniem TAK to po jaka ...... zescie to zrobily ??? tylko wam tylki sklepac za takie posuniecie. A teraz cierpicie na wlasne zyczenie tak? Ja wiem ze to nie takie proste jak czlowiek mlody itd.itp. sam strzelilem babola i sie meczylem 7 lat boze jaki to byl koszmar :(( ale jak Panstwu wiadomo kazdy ma swojego mola co go rabie pod zeberko : , Ja nie powiem mam dobry kontakt z ludzmi i raczej jestem wesoly czlek choc zycie tez mi dalo w dupsko niezle juz od malego bo matka ( o ile mozna toto tak nazwac) zostawila mnie jak mialem 3 lata i nawet sie nie zainteresowala mna bo jej byly w glowie chlopy i balety, Ojciec sie ozenil i tylko dzieki temu wychowala mnie inna ale za to Matka! po jej smieci i ojciec wypiol du... namnie i moja rodzine tak wiec Drogi Ludu wszyscy mamy przechlapane ! ! ! Kto polewa??? moze byc Maroko :D :D Ps . dzis bede puzno ok 23-24 sory ! 😭

A wlasnie jeszcze bym zapomnial ty wrozka rozalia ty nic tu nie kombinuj bo jeszcze nam tu pozamieniasz co niektorych jakie cudaki :D A pies to pies ! ja wole kotka, myszke, lub inne male futro :))

Gość Południca2
Witajcie. Dzień dobry:-) Wózkownia - to nie prawda, że tu tylko o smutnych rzeczach ma być sprawa:D:D:D. Tu nam potrzeba jak najwięcej śmiechu i ploteczek o duperelkach. Każdy z nas -jak pisał Mac - dźwiga swój własny krzyż. Nikt nam nie jest w stanie pomóc, ale możemy wspierać się dobrym słowem, humorem, rozmową, choćby o książkach czy ulubionych daniach:-). Ja rozpoczynam już pracę:-). Życzę Wam spokojnego dnia z całym mnóstwem powodów do uśmiechu:-)

Gość mała_mini_33
Obecna! Dzień Dobry:) No właśnie Mac więc mamy podobnie, z tym że ja nie mam ojca, który wogóle mnie nie chciał poznac :( Więc ja go tez mam gdzieś!!! Chciaż na matkę w sumie nie moge za bardzo narzekać, ale wiadomo że dzieci które miała z ojczymem grały pierwszą role... Dlatego pewnie boje sie odejśc od ojca mojego dziecka, bo on kocha je ponad wszystko i taki zły nie jest, a ja wiem że sama nie chce byc i obawiam sie jak drugi mężczyzna będzie odnosił sie do mojego dziecka, a wiecej dzieci nie chce mieć. Tylko szkoda że ja go juz nie kocham , a na to złozyło sie wiele rzeczy...

Gość mała_mini_33
Własnie południca ma racje, sami musimy zdecydować co dla nas dobre! Ale wspierać sie mozemy zawsze :)