Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prakseda

25 lat razem i ... już dłużej nie chcę!

Polecane posty

:D Witam też. Mało mam czasu ostatnio na pisanie. Tak się zastanawiam właściwie - po co pisać, jak i tak wszystko dla wszystkich jest jasne. Im jestem starsza, tym bardziej mam ochote spakować małą walizkę i wyjechac na jakąś wyspę , gdzie diabeł mówi dobranoc.

Praksedo. Poczekaj,aż dzieci dorosna i albo zabierz ze sobą, albo niech zostaną. Każde dziecko kiedyś musi wyfrunąć z gniazda. Za 3 lata mnie już tutaj nie będzie. Wsiadam w samolot i mnie nie ma. Ależ to będzie szok dla wszystkich... Dziecko leci ze mną. :)

To im zafunduj szkołę przetrwania. Po 2, 3 miesiącach będa musieli odskrobać brud z naczyń, zetrzeć 2 metry kurzu z mebli i wlać 3 litry Domestosa do ubikacji (ewentualnie brud i kamień obtłuc młotkiem). A że będa jedli tylko zupki z torebek, no cóż.... :D Mówię ci Prakseda, pakuj walizy. :D Dobra, dobra, wiem...fajnie pomarzyć. To zresztą jedyne, co nam zostało.

Gość zaczytana...
Hej hej:) piękna ta wyspa, jak marzenie u mnie na razie nie jest źle, ale czasem tak sobie myślę, że może być nudno jak juz dzieci się oddalą poza tym czasem tak mam, ze chętnie bym się rozwiodła ze wszystkimi - i z dziećmi też;)

Zaczytana, nie ty jedna. Ja mam na szczęście tylko jedną latorośl, ale czasem dziwne myśli mnie nachodzą jak trzymam patelnię w ręku. :D Mam ochote walnąc to wszystko w cholerę i poleżeć gdzies pod kokosem albo innym arbuzem. Tym bardziej,że zbliżająca się zima jak zwykle nastraja mnie \"optymistycznie\".

🖐️ Tahiti?? po licho ? Floryda to nie laska , Daytona Beach , Koko, itp. tez pieknie ! Plany sie zmienili sie wrucilo ale widze ze nawet nie teskilyscie :(( Dobrze sie bawicie bezemnie :)) Czyli rranimujac chlop wam zbedny O ! :D No kurde wy tak nie wypuszczajcie sie bo te bidne chlopy wasze zdurnieja do konca :)) Ktos ich musi cwiczyc nie ?

🖐️ nie ma co robic i tak sie nalezy ! :D Zakres świadczeń socjalnych gwarantowanych wynikających z budżetu państwa przyjętego na rok 2009 : Minister - porsche, whisky i artystki Poseł - mercedes, koniaki i kociaki Dyrektor - opel, starka i sekretarka Kierownik - fiat, wyborowa i koleżanka biurowa Pracownik umysłowy - autobus, czysta czerwona i własna żona Pracownik wykwalifikowany - motocykl, 2 piwa i byle dziwa Robotnik - łopata, taczki i dupa sprzątaczki Chłop - bimber, kilka uli i dupa krasuli Bezrobotny - modlitwa, łączka i własna rączka 🖐️

Gość zaczytana...
MACbook :D:D muszę sobie skopiować te twoje dowcipy grunt to dobry humor długo juz tam jesteś?

[czesc} Widze LASKI :D ze zaniedbujecie strone :)) Cos naprawde prawdziwego z mojego ogrodka :D :D A powiedzcie ze to nie prawda .... ? Milego dnia :)) Modlitwa mojej { co wieczor } kobiety: Panie, proszę cię obdarz mnie mądroscią, abym mogła zrozumieć swojego męża, daj mi cierpliwość, abym mogła wytrzymać jego idiotyczne pomysły. Proszę Cię, daj mi też miłość, bym mogła wszystko mu wybaczyć. Tylko o siłę Cię nie proszę, bo bym kurwa huja zabiła!

Hiiiii...hiiii..hiii :D :D DLA TYCH CO NIE CZYTALI OD POCZATKU hiii :D cóś z naszego topiku :D :)) Żona od rana przymila się do męża. W końcu wyjaśnia o co chodzi: - Franiu, dzisiaj mija 30 rocznica naszego ślubu, może by tak zarżnąć kurę? - a co ona winna?

Gość lulaaaa
hej Zaczytana :)! mnie też tu przyciągnęło z klimatem ;). kurde nigdy nie wiem ile aaaa wpisac wklepuję na oko ale to ciągle ja jedna i ta sama lulaaaa. a ja po weekendzie mocno alkoholowym leczę szare komórki. w sobotę egzamin teoretyczny na prawko... wolałabym ustny a nie durne komputerowe testy, z moim roztrzepaniem to przekleństwo. Macbook- norah jones of course si si ya ya ;D. Jest wspaniała i nastrojowa. W ogóle uwielbiam spiewające kobitki i jazz. Angela McCluskey jest super :). Muszę jakiś koncert zaliczyc ale kiedy kiedy?? Ciągle ten remont, jak nie wylewka to odwodnienie liniowe albo podkładki wygłuszające. Siedzę na necie i szukam firm i technologii. Na razie tyle wracam do pracy- miłego dzionka kochani :)!

Gość zaczytana...
Hej:)🖐️ czy widzicie to co ja?? wykasowałao Praksedę? no przeciez wczoraj była na tej stronce! Lulaaa a co remontujesz? a prawko zdasz na pewno! :D Macbook a ten dowcip znam:D popiszcie trochę, bo od razu tu zaglądam i szkoda jak was nie ma sama za bardzo nie mam co pisać dzisiaj, bo muszę najpierw dojść do siebie, a to troche potrwa :classic_cool:

Gość lulaaaaa
hallo haloo dopiero do domku wrociłam i zjadłam obiad. no remont to mieszkanka z moim lubym, dostał przydział na spółdzielcze. co prawda to będzie studio z wnęką kuchenną ale zapowiada się ładnie. o ile się nie pozabijamy w tak małej przestrzeni... a do testów własnie siadam i staram się nie stresowac ;).

Gość zaczytana...
Macbook nie odpowiedziałeś od jak dawna cie tu nie ma? studio fajnie się zapowiada Lulaaa:) Prakseda, wózkownia co z wami? i reszta?

Widze ze Umieracie juz smiercia znudzonych tym topikiem a szkoda :(( A tak bylo Pieknie :(( no nic Paaaaaa! :(( PORA Szukac innej drogi :( To na ????? sami se dopowiedzcie : Do salonu tatuaży przychodzi kobieta i mówi: - Chcę mieć wytatuowanego indyka na wewnętrznej stronie mojej prawej nogi, a na wewnętrznej stronie mojej lewej nogi chcę mieć wytatuowane drzewko bożonarodzeniowe. Facet pyta: - A dlaczego takie obrazki? Kobieta na to: - Bo mój mąż zawsze narzeka, że nie ma co jeść między Świętem Dziękczynienia a Bożym Narodzeniem. Hiiii :D

🖐️ hiiii dobre! hiiii :D :D chyba?? Pewnego dnia dwóch facetów pojechało na biwak. Jeden z nich został zaatakowany przez żmiję, która ukąsiła go w członek. Wrzasnął do kolegi: - Dzwoń do lekarza i spytaj, co mamy robić! Kolega więc mówi lekarzowi, że kumpel został zaatakowany przez żmiję. Lekarz poradził: - Musi pan wyssać truciznę, inaczej w ciągu 12 godzin umrze. Ukąszony pyta się, co powiedział lekarz, a kolega na to: - Że umrzesz w ciągu 12 godzin. Biedaczysko :)) :)) Dobra spadam do czegos z lodem i cola :))

🖐️ Na przyjęciu goście spierają się, kto jest bardziej godny zaufania - kobiety czy mężczyźni. - Żadna kobieta nie potrafi dochować tajemnicy - powiedział pogardliwie jeden facet. - Nie wydaje mi się - odpowiedziała kobieta - Trzymam w tajemnicy mój wiek odkąd skończyłam 21 lat. - Któregoś dnia pani się wyda - upierał się facet. - Nie sądzę! - odrzekła - Kiedy kobieta trzyma coś w sekrecie przez 27 lat, może zatrzymać go na wieki! Moze jednak nie ostatni :D 🖐️

Cześć Macu. Widzę,że tylko ty ciągniesz dalej topik. Świat się wali, ludzie odchodza, a ty trwasz jak skała. :D