Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celibatka nie z wyboru

No sex

Polecane posty

Dziewczyny zdiagnozujcie prosze moja sytuacje. Moj maz nie ma absolutnie ochoty na sex. Przynajmniej ze mna. Moglby sie wogole nie kochac. Jedyne frustrujace zblizenia sa z mojej inicjatywy. Nie czuje sie pozadana. Przynajmniej nie przez meza. Wielokrotnie juz o tym rozmawialismy i nic tego nie wyniklo. On mowi ze to nieprawda, ze jest zmeczony albo inny bzdury. Generalnie mam 26 lat i nie uprawiam wogole seksu co mnie strasznie frustruje. Jestem atrakcyjna dziewczyna i pozadaja mnie faceci ale nie moj maz. Co moze byc przyczyna bo ja juz nie mam pomyslow. Pytalam go czy ma kogos oczywiscie zaprzeczal. Szlag mnie trafia. Mam duzy temperament a zyje jak zakonnica. POMOCY!

Gość vcx
moze ma na boku panne ?

Gość PROPONUJE WYJAZD
NA jaks wycieczke.... najlepeioj do innego kraju...a jka was nie stac to chociaz na weeknd zdala od wszystkiego.... ps/.nie biez ze soba bielizny

Gość jests moja przyczyna
jest gejem??? jak w tym filmie lejdis :D hahahaha

Watpie czy wycieczka pomoze. Sam bylam wlasnie na wakacjach za granica i szlag mnie trafial bo moglam miec facetow na peczki. Ciezko bylo sie powstrzymac po takim poscie ale maz to maz i bylam wierna. Wrocilam do domu i musialam pierwszego wieczoru prosic meza by przyszedl do lozka (spac bo o seksie moge zapomniec), a on na kompie siedzial. Moja frustracja siegnela zenitu. Co do panny to mowi ze nie ma. Nie wiem co o tym myslec. Moze bym wolala zeby mial kogos na boku przynajmniej bym znala przyczyne jego braku zainteresowania mna. A tak to nie wiem o co chodzi.

Gość bigos i kielbasa
na co czekasz idz z nim do seksuologa

Gość skrzywdzony przez mamuta
polecam wyjazd na sex-turystykie do do Afryki 🖐️

Mowisz ze do seksuologa? Myslisz ze to pomoze? Facet na mnie nie leci. Co lekarz tu moze pomoc?