Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niussia

jak odzyskac ukochanego choviaz jest juz zinna

Polecane posty

Gość niussia

Powiedzcie jak mozna odzyskac kogos kogo kocha sie nad zycie , bylo sie z nim 4 lata, ale on juz ma inna przez miesiac, jest szczesliwy tak twierdzi, nic sie nie mieszam, ale tak strasznie tesknie i .... Dal mi odczuc ze cos do mnie czuje, ale z nia jest mu dobrze, bo zaczal na nowo, ona mu pozwala robic rzeczyo ktore ja mialam pretensje ( typu flirtowanie z innymi panienkami itd) twierdzi ze ze mna bylo mu dobrze tylko ze bylam zazdrosna, ale tak naprawde wiem ze mialam powod, ja bylam mu wierna jestem nadal... Chcialam to wszystko w sobie zakonczyc, pogodzic sie z nowa sytuacja z tym ze on ma juz kogos. Do niego nie odzywam sie od miesiaca, nie mecze, nie placze do sluchawki, odcielam sie ale w sobie to nie tak prosto. Pytam sie wszystkich facetow, czy kiedy mowicie kocham a na drugi dzien macie inna, za ktora szalejecie potem ,staracie sie bo wiadomo ze to poczatki, chociaz z tego co wiem ona odrazu wskoczyla mu do lozka, wiec juz ja zdobyl ... czy mysli czasem o mnie, jaka bylam , itd? Jest to czlowiek bardzo dumny i wiem ze sam sie nie odezwie, a ja nie chce juz sie prosic ponizac, ale chcialabym go odzyskac, nie chce z nia rywalizowac, dodam ze zarowno jak i ona jestesmy obie atrakcyjne, jesli chodzi o seks, to po 4 lata bycia razem uwielbialismy sie kochac i robilismy to bardzo czesto a on zawsze twierdzil ze mu ze mna dobrze a nawet bardzo, teraz przeprowadzam sie gdzie bede ich czesto widziec i tak naprawde nie wiem jak mam sie zachowac bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji, prosze Was kochani o rade :) nie wiem nawet jak mam sie zachowac jak ich spotkam, i czy wogle jest szansa ze on mnie kocha, tak twierdzil, ale jesli by kochal to bysmy byli teraz razem, a nie on z inna bo mu wygodnie, sama juz sie gubie w tym wszystkim, prosze pomozcie dodam ze ta dziewcznyna od miesiaca mieszala sie w nasz zwiazek nie wytrzylama, tego w jaki sposob z nia pisze,itd, odeszlam myslalam ze to przemysli i wybierze mnie ,ale poszedl do niej tam gdzie go chcieli bez stresow, problemow, czyste karty, bez staran...

Gość gość
Rozstawaliśmy się kilka razy, on zawsze wracał, aż w końcu pojawiła się inna. Co gorsza, to była moja koleżanka z pracy :( Dla mnie oznaczało to w zasadzie koniec życia. Dotknęłam dna, ale resztkami sił zaczęłam szukać sposobów na odzyskanie go. Przypadkiem znalazłam ogłoszenie strony http://urok-milosny.pl i postanowiłam skorzystać. Był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił a ja wstałam z kolan.