Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafelka

Jak rozciagnac buty ze sztucznego tworzywa?

Polecane posty

Gość fafelka

Kupiłam sobie parę ślicznych peep toe, niestety, cisną strasznie mnie w nasadę palcow :D Ujde w nich kilkadziesiat metrów i czuję, jakby mi panokcia zdzierały z palucha :/ Wczoraj założyłam grube, mokre skarpetki i buty i tak smigałam po domu, wydawalo mi sie, ze buty sie rozciagnely, ale dziś chyba zbiegły się z powrotem ;) Znacie jakieś inne sposoby? Podkreślam, buty NIE SĄ z naturalnej skóry.

Gość knOOqnmA
są takie specjalne preparaty do "rozbijania" bucików, ale nie wiem czy będa się nadawały także do skaju, powinno pisać na opakowaniu ;)

Gość Hmmmmmmmmmmmmm
Obawiam sie,ze post #2 ma racje ! Przekonalam sie juz dawno,ze tworzywo sztuczne nie jest najlepszym materialem na buty. W latach mojej mlodosci wyboru nie bylo - dzis na szczescie jest inaczej. Lepiej kupic jedna pare porzadnych skorzanych butow niz 3 pary "badziewia"

Gość Haluksy gotowe
Nie nos tych butów, jezeli nie chcesz sie "dorobić "haluksów.Poczytaj w necie jakie to paskudztwo i jak strasznie boli .Ja się ich dorobiłam właśnie nosząc za ciasne buty.Nie popełnij więc mojego błedu.