Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

CO ON ZE MNIE ZROBIŁ!!!!???

Polecane posty

PYTAM MOJEGO NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA CZY POJEDZIE ZE MNĄ NA STRZELNICE, BO SAMA NIE MAM PRAWKA... A ON ŻE NIE... JA ŻE GO BARDZO PROSZĘ A ON ZE NIE... NO TO PYTAM CZEMU? A ON ŻE \"BO SIĘ CIEBIE BOJĘ!!!\" NO TO JA SZOK I PYTAM DLACZEGO A ON \"BO JUŻ MNIE RAZ POSTRZELIŁAŚ!!!\" ;( ;( ;( TO WYSTARCZY RAZ KOGOŚ POSTRZELIĆ ŻEBY STRACIŁ DO CIEBIE ZAUFANIE NA ZAWSZE I JUZ NIE CHCIAŁ CIĘ NIGDZIE ZAWIEŚĆ????? ;(;(;(

Gość Amant uwodziciel
Nie no chłopak przegina. Małe postrzelenie, a on panikuje. Przecież jeszcze żyje, no nie? :D NIektórzy to są dziwni. A czego się spodziewał po kobiecie z bronią w ręku? To było prawie pewne, że dojdzie do wypadku.

NO WŁASNIE AMANT ! DZIĘKUJĘ ! PRZECZYTALAM WSZYSTKIE PORADNIKI NA TEMAT PRZYJAŹNI JAK UTRZYMAC PRZYJACIELA I JESTEM PEWNA ŻE NIGDZIE NIE PISAŁO \"NIE STRZELAJ DO PRZYJACIÓŁ\"! A PORADNIKI CHYBA WIEDZA CO ROBIC, NIE? NO WIĘC NIE ROZUMIEM O CO MU CHODZI?

NO POMÓŻCIE NO!!!! CO MAM ZROBIC!!! WYMYŚLILAM ZE... WEZNĘ TĄ GIWERĘ PÓJDE DO NIEGO I PRZYSTAWIĘ DO ŁBA I KAŻDE MU ZAWIEŚĆ SIĘ NA TĄ STRZELNICĘ I JAK TAM JUŻ BĘDZIEMY TO WTEDY NIE BĘDE DO NIEGO STRZELAĆ ŻEBY MU POKAZAĆ ŻE MOGE STRZELAĆ NIE DO NIEGO... CZY TO DOBRY POMYSŁ? CZY TO POZWOLI MI ODZYSKAĆ JEGO ZAUFANIE I URATUJE NASZĄ PRZYJAŹŃ>?????

Gość Amant uwodziciel
Eric Cartman NO POMÓŻCIE NO!!!! CO MAM ZROBIC!!! WYMYŚLILAM ZE... WEZNĘ TĄ GIWERĘ PÓJDE DO NIEGO I PRZYSTAWIĘ DO ŁBA I KAŻDE MU ZAWIEŚĆ SIĘ NA TĄ STRZELNICĘ I JAK TAM JUŻ BĘDZIEMY TO WTEDY NIE BĘDE DO NIEGO STRZELAĆ ŻEBY MU POKAZAĆ ŻE MOGE STRZELAĆ NIE DO NIEGO... CZY TO DOBRY POMYSŁ? CZY TO POZWOLI MI ODZYSKAĆ JEGO ZAUFANIE I URATUJE NASZĄ PRZYJAŹŃ>????? To nie jest dobry pomysł ponieważ może zrobić kupę w majtki i później będziesz jechała w niemiłej atmoswerze. Lepiej mu przystaw pistolet do głowy i dobrze zgwałć. sam będzie później za tobą latał. Acz kolwiek zostaniesz uznana za psychopatkę (to wspaniałe wyróżnienie).

MYŚLISZ ZE TO SERIO POMOŻE? JUŻ ITAK TERROREM ODEBRALAM MU DZIEWICTWO Z 6 LAT TEMU... Z TA PSYCHOPATKĄ JUZ ZA PÓŹNO, TO PRZYKRE KIEDY NAWET POTEŻNE ŁYSE DRESY PRZECHODZĄ NA 2 STRONE ULICY NA TWOJ WIDOK ;( JESZCZE TROCHE I SAMA ZACZNE PRZYPUSZCZAĆ ŻE MAM JAKIES PROBLEMY W RELACJACH MIĘDZYLUDZKICH.

Gość Amant uwodziciel
:d NIech wiedzą, kto rządzi na rewirze. Jak jest prawdziwym przyjacielem, to niech zakłada kevlar, na to zbroję i zawiezie Cię pod strzelnicę, tam odda Ci zamek od pistoletu i szybko odjedzie z piskiem opon :D

ale ja bym chciała jeszcze żeby on ze mna został na tej strzelnicy bo na jego widok mam lepsza celność :/ no moje zycie straciło sens

NIENAWIDZE WAS KURWA RADZICIE JAKIMS GLUPIM PIZDOM CZY MAJĄ SIE PRZEFARBOWAC NA BLOND A JAK KTOS MA PRAWDZIWY PROBLEM TO GO OLEWACIE!!!! WYSTRZELAŁABYM WAS JAK KACZKI!!!!!!

Gość Amant uwodziciel
A zamiast strzelania nie mogłabyś się zająć np. masażem tajskim? Wtedy napewno towarzyszyłby Ci w twoim hobby.

Gość Amant uwodziciel
Tylko jak zające :D

A DA SIE TAM ROZŁADOWAĆ TĄ ENERGIĘ I AGRESJĘ????? CHODZI MI O TO CZY TO JEST TEN MASAZ W KTÓRYM SIĘ TAK BIJE TYCH LUDZI???? BO NIC MI TAK NIE POMAGA W ZEBRANIU MYŚLI I WYCISZENIU JAK POŻĄDNE STRZELANIE...

EJ... PIERDOLE GO... IDE SE SPOTRZELAC NA ULICE MYŚLI DURNY ARAB ZE BĘDZIE MNIE TERRORYZOWAŁ SZMACIAZ JEDEN IDE NARA!

Gość panicz_romanow
to ten twoj przyjaciel jest arabem??? to nawet arabii się ciebie boją? :o wole cię nie spotykać na zywo

Gość Amant uwodziciel
Jej przyjaciel to terrorysta gotów oddać życie za Allaha, ale jej sie boi panicznie. W końcu dla araba zginąć z rąk kobiety, to wieczna chańba i potępienie. Może zajmij się sesjami sado maso. Wyzyjesz się i jeszcze nieźle zarobisz (400 PLN z godzinkę) :D

TAAAA TERRORYSTA... TO JAKAŚ POPIERDUŁKA NIE TERRORYSTA! ODDAŁABYM NORMALNIE WSZYSTKO ZA POŻĄDNEGO PRZYJACIELA KTÓRY NIE BOI SIĘ BYLE GÓWNA... POZA TYM Z NIEGO ARAB Z PIĄTEJ WODY PO KISIELU... DLACZEGO NIKT SIĘ ZE MNĄ POŻĄDNY NIE CHCE ZE MNĄ PRZYJAŹNIĆ???? ;( PRZECIEZ JESTEM TAKA LADNA ZGRABNA I W OGÓLE :/

Gość panicz_romanow
no to jesteś typowym przykladem że osobowosc też ma znaczenie :P

Gość panicz_romanow
no wlasnie widzimy :)

Gość Amant uwodziciel
Eric Cartman TAAAA TERRORYSTA... TO JAKAŚ POPIERDUŁKA NIE TERRORYSTA! ODDAŁABYM NORMALNIE WSZYSTKO ZA POŻĄDNEGO PRZYJACIELA KTÓRY NIE BOI SIĘ BYLE GÓWNA... POZA TYM Z NIEGO ARAB Z PIĄTEJ WODY PO KISIELU... DLACZEGO NIKT SIĘ ZE MNĄ POŻĄDNY NIE CHCE ZE MNĄ PRZYJAŹNIĆ???? ;( PRZECIEZ JESTEM TAKA LADNA ZGRABNA I W OGÓLE :/ Może ludzie chcieli by dożyć przynajmniej 60-tki ?

czekaj czekaj bo ja chyba nie do konca rozumiem twoj problem? Postrzeliłas najlepszego przyjaciela i on teraz nie chce cię zawieść na strzelnicę i ty nie wiesz dlaczego, tak? O_o

Gość boze swiety czegos takiego
w zyciu nie widzialem

lubie cie Amant! jesteś luz ziom! chcesz byc moim nowym najlepszym przyjacielem!? A WAS CALA RESZTO JESZCZE KURWA DORWE !!!!!!!!!!!!!!

Gość tomaszek1979
ja bym ci powiedzial co masz zrobić ale się normalnie boję