Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara 18

arabistyka

Polecane posty

Gość Dagmara 18

jestem w 3 klasie LO.od ponad 3 lat interesuje sie krajami arabskimi,ich kultura,muzyka,ogolnie wszystkim.marze o tym zeby studiowac arabistyke,ale tam jest potrzebna matura z j.angielskiego na poz.rozszerzonym.jestem srednia z angielskiego i wiem ze nie mam szans na rozszerzenie:(i mam pytanie:studiowac jakis bardziej"przyziemny " kierunek,np.psychologie (choc mnie to wcale nie interesuje) czy zaraz po maturze wyjechac na rok do Anglii do rodzicow popracowac,zrobic kursy jezykowe a potem wrocic napisac ponownie mature z angielskiego ale na rozszerzeniu i studiowac to co naprawde kocham??co byscie zrobili na moim miejscu???

Gość znajjomkaPoziomka
przyjedz do UK bez problemu znajdziesz sobie Araba heheh a on pokaze Ci prawdziwe arabskie zycie;]

Gość if i was u
skoro masz rodzicow w UK to nawet sie nie zastawiaj i pzryjezdzaj! poparcuj pzrez rok ,doucz sie jezyka,a potem idz na studia ,najlepij wlasnie w UK...przynajmniej nie bedziesz sie musiala martwic czy prace potem znajdziesz...

Gość Dagmara 18
dzieki wielkie za Wasze opinie:)

Gość HA. TO PRAWDA
PRZYJEDZ DO ANGLII. A TAM ARABISTYKI, HINDUIZMU I PAKISTANSTWA NAUCZYSZ SIE W MIG, LACZNIE ZE SLUBEM DLA PAPIEROW ZE STRONY ZAKOCHANEGO HINDUSA, POTEM KATOWANIA CIE W DOMU I WRESZCIE ROZWODU ZA JAKI ZAPLACI TWOJA MATKA I OJCIEC. PRAWDZIWA SZKOLA ZYCIA!ODECHCE CI SIE TYCH STUDIOW NA CALE ZYCIE.