Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Meravigliosa_

Jutro robię test...jest ktoś jeszcze??

Polecane posty

Gość _Meravigliosa_

Tak jak w temacie. Okres spóźnia mi się już tydzień. W środę miałam delikatnie ciemniejszy śluz i dosłownie dwie kropelki krwi, a od tamtego czasu nic. Jutro testuje. Jestem tak zestresowana, że nie potrafię się niczym zająć... Może któraś z Was również żyje w niepewności i jutro testuje?? Pozdrawiam 🌼

Gość jubileuszowa dziewuszka
a chcialabys mniec dzidziusia?? ile masz latek (jesli mozna spytac) jestes w stalym zwiazku?

Gość _Meravigliosa_
Mam 23 lata. Czy bym chciała ?? Jeszcze do niedawna to bylo moje marzenie, ale teraz sama nie wiem. Ostatnio moje zycie przewrocilo sie do gory nogami :( Rozstalam sie ze stalym partnerem i od 2 miesiecy spotykam sie z kims innym - "potencjalnym ojcem", gdyby jutro pokazały się dwie kreseczki.

Gość _Meravigliosa_
Kurczę nie ma nikogo chętnego do rozmowy?? :( W takim razie lecę do apteki po test...

Gość kiniaminia
ja robiłam dzisiaj nawet pzed chwilka wyszedl negatywny:D jak jestes w ciazy to i tak wykaze po poludniu bez roznicy kiedy robisz

Gość _Meravigliosa_
Kiniaminia to gratuluję, bo po uśmiechu widzę, że cieszysz się z negatywnego wyniku :) Ja jednak zatestuję z rana dla pewności. Byłam przed chwilką w aptece obok mnie, ale mają tylko pre test i jeszcze jakiś inny. A ja chcę koniecznie Quick Vue. Jadę dalej szukać :))

no ja testu nie robię, bo akurat mam okres, ale jestem ciekawa jak Tobie pojdzie :) zatem daj znać :)

Gość _Meravigliosa_
bumbleebee ja już nie muszę testować :((((((( Wprawdzie okresu jeszcze nie ma, ale śluz od 2 godzin jest ciemniejszy i zaczął pobolewać brzuch. Kurczę no jestem strasznie smutna :((((

Gość nie wiem o co się martwisz
_Meravigliosa_---> Jesteś z facetem dopiero 2 m-ce a jesteś smutna, że nie jesteś w ciąży? Ciesz się dziewczyno, bo nie wiesz jak on by zareagował.

Gość temperatuurka
ja robiłam wczoraj i niestety negatyw :( a okresu ciągle nie ma :(