Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 majakajsqgs

brak g贸rnej sz贸stki i problem

Polecane posty

Go艣膰 majakajsqgs

Ostatnio musia艂am niestety usun膮膰 g贸rn膮 sz贸stk臋,bo zacz膮艂 mnie masakrycznie bole膰,po dw贸ch nieudanych leczeniach kana艂owych,a dodam,偶e jestem w ci膮zy,wi臋c przed obaw膮kolejnego opuchni臋cia i zapalenia usun臋艂am i mam swi臋ty spok贸j.ALe teraz pojawi艂 sie problem,bo przy szerszym u艣miechu widac ten ubytek,a poza tym tak dziwnie bez tego z臋ba.Na implant mnie nie sta膰,a mostek jest do艣膰 ryzykowny,bo musia艂abym szlifowa膰 dwa zdrowe z臋by...Zreszt膮 nie wiem ile by to nawet kosztowa艂o,ale pewnie gdzie艣 te偶 ok.2 ty艣.A da艂oby by rad臋 za艂o偶yc sztucznego z臋ba na haczykach?Nie wiem czy to dobre rozwiazanie,wi臋c chcia艂abym sie poradzi膰...?Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 meriiigoooold
nie ma czego艣 takiego jak sztuczne z臋by na haczykach. albo implant, albo most. no w gr臋 jeszcze wchodzi proteza, ale niewygodna, czu膰 j膮. most najta艅szy jest w granicach 400-450 z艂 za punkt (zalezy gdzie robisz) wi臋c przy 3 punktach daje to 1200-1500 z艂 maks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sz贸stka jeszcze raz
jeste艣 pewna ,偶e wida膰 ten ubytek?nie mam 6 i nie wida膰 tego nawet przy szerokim u艣miechu.Mo偶e jeste艣 przewra偶liwiona?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdbliugf
wida膰...jakby nie by艂o to nie robi艂abym afey.Ka偶dy ma inny usmiech

Udost臋pnij ten post