Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaaaaaaaaa

POMOCY POWAZNY TEMAT

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaaaaaaaaa

Zwracam sie do wszystkich o rade jak mam schudnac? 10 lat temu mieszkalam w Polsce i mialam 3 najlepsze kolezanki Kazda z nas oposcila Polske - jedna wyjechala na stale do Angli, druga mieszka w Hiszpanii a ja najdalej w Tasmanii i w przyszlym roku mamy sie spotkac w Polsce a ja tak duzo przytylam ze wstydze sie jechac na to spotkanie a bardzo bym chciala sie z nimi zobaczyc i Polske odwiedzic blagam pomozcie mi waze teraz 105 kg a kiedys zawsze bylam chudzinka ze zgrabna figurka. Juz probowalam wielu diet i zawsze jojo efekt a nawet wkladalam sobie dwa palce do gardla zeby wydalic z siebie jedzenie. A musze wam powiedziec ze przytylam nie na slodyczach bo nie lubie slodyczy ale za to mieso i porzadny sos. Niech to bedzie nawet nie zdrowe byle pomoglo mi schudnac bardzo was prosze pomozcie mi jak i co mam zrobic bo do spotkania juz mi tylko pare miesiecy zostalo

Gość kingaaaaaaaaaaaaaaa
dlaczego nikt nie chce mi pomoc? Jest was tak duzo tu i zaden nie zna sposobu?

Gość podstawy.
jedz mniej, pij duzo wody i codziennie spacer.

Gość mini miś
podstawy dała ci najlepszą radę:) konkretniej: 3 litry wody dziennie codziennie, dużo owoców i warzyw, zero pieczywa, ryżu, kaszy, makaronów i ziemniaków, dużo chudego mięsa i białego sera, zero słodyczy, codziennie spacer i trochę brzuszków - i za parę miesięcy będziesz szczuplejsza:)