Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurcze blade...

badania w anglii

Polecane posty

Gość o kurcze blade...

czy mial Ktos z Was robiona tomografie komputerowa albo chodzil na fizjoterapie? jak to zalatwiliscie? szczegolnie tomografia mnie interesuje, koszt, jak dlugo trzeba czekac.

Gość marta ew
a co to tomografia? ja na fizjoterapi raz bylam a co chcesz wiedziec konkretnie, co Ci dolega

Gość Magss
Wiem ze sa kolejki nawet do 6 miesiecy np na tomografie glowy.

Gość o kurcze blade...
bylam dzis u lekarza, i powiedziala mi (jezeli dobrze zrozumialam:)), ze wysle list do tego miejsca gdzie robia ta fizjoterapie i oni do mnie przysla list z wyznaczonym terminem. i ze to potrwa ze 2 tyg. a co do rentgenu to, pani doktor powiedziala mi ze jak mnie na rentgen wysle, to oni mnie odesla, bo najpierw trzeba przejsc fizjoterapie. no wiec teraz czekam na fizjoterapie a jesli mi to nie pomoze to rentgen. jak w pracy sie dowiedza ze mam zwolnienie lekarskie na 6 tyg to padna... a te wszystkie badania to ze wzgledu na plecy. podobno mam uwieziony nerw! caly czas czuje bol (juz 4 miesiace). mam nic nie podnosic, nie schylac sie. marta ew - mozesz mi napisac jak Ty dlugo czekalas na fizjoterapie? myslalam zeby na tydz leciec do polski i tam sobie prywatnie zrobic rentgen, tomografie albo rezonans magnetyczny ale jak mi tu przyjdzie szybko termin fizjoterapii to bede w kropce:(

Gość o kurcze blade...
ide dzis prywatnie zalatwic sobie fizjoterapie, zobaczymy co mi powiedza... nie bede nie wiem jak dlugo czekac na skierowanie na fizjoterapie

Gość o kurcze blade...
nikt nie byl na fizjoterapii?