Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manchester- jaki jest adres

Manchester-moze mi ktos podac ulice albo post cod na ten wielki targ handlowy

Polecane posty

Gość manchester- jaki jest adres

w menchesterze, podobno Polacy tez tam handluja, miesci sie on podobno w dwoch duzych hangarach a niedaleko sa aukcje samochodowe. nie moge znalezc adresu niestety nigdzie.

Gość olaulo
Widze,ze jest rowniez ktos z Manchester jak ja. Fajnie!

Gość olaulo
Gdzie mieszkacie jezeli moge wiedziec?

Gość olaulo
Mialam tam propozycje pracy, ale z tego co na mapce widzialam to troche daleko. Ja mieszkam na Sale blisko Altrincham. Milo Cie poznac

Ciebie rowniez.Nigdy w Sale nie bylam,ale to chyba daleko od nas.Mimo to polecam Sunday Market.Jest tam miedzy innymi ogromna hurtownia polskich produktow.Pozdrowionka!

Gość fi ia
Chyba bede musiala sie tam wybrac. Slyszalam o tym juz wczesniej ale zawsze cos wyskakiwalo.

czesc:) ja jestem z Ashton, i tez tego targu szukalam. wybieram sie tam od pol roku:P fajnie, ze jest Ktos z Manchesteru i okolic:) pozdrawiam

mam pytanko do Was:) co fajnego i wartego zobaczenia jest w Manchesterze lub okolicach? ciagle te weekendy przed tv lub komputerem... jak narazie to niewiele zobaczylismy- wycieczka na stadion MAnchester United, muzeum wojny (nuuuuda) i od razu zaliczylismy Old Trafford. sa tu jakies fajne parki? moze zoo? moze cos dla dzieciakow?

Hejka,polecam Chester ZOO -jakas godzina drogi z Manchesteru.Podobno fajny jest Heaton Park,ale nie wiem,bo jeszcze nie bylam.Niezle jest Muzeum na Oxford Street i Museum of Science and Industry na Liverpool Road.Jak chcesz odpoczac i pochodzic nad morzem,to mozna wybrac sie do Blackpool,choc dla mnie to akurat szczyt ang tandety;-)Blisko jest tez do Liverpoolu,wiec mozna zrobic sobie jednodniowa wycieczke:-)

czesto trafiam na to zoo jak szperam w necie. musze sie tam wybrac! wiesz moze jaki busik tam jedzie?

witam:-) Mieszkam w Sheffield:-) także to również niedaleko.Postanowiłam się wybrać na ten market.Napiszcie mi w jakich godzinach tam najlepiej jechać? Pozdrawiam a może post code troszkę dokładniejszy ktoś zna?

dzis jechalam do Manchesteru 219, w ktorym miejscu jest ten targ? gdzie trzeba wysiasc? kolo Lidla? kolo Aldi? wiecie Kochani?

jekaterina - mozesz mi napisac, gdzie mam wysiasc? moze sie w ta niedziele wybiore, jak bedzie znosna pogoda, bo to co dzisiaj bylo to... bez komentarza :S

glonka-musisz wysiasc kolo aldika i isc prosto az dojdziesz do zakretu w lewo-tam jest duzy napis New Smithfield Market.Zreszta w niedziele jest tam tyle samochodow i ludzi,ze latwo znajdziesz.Pozdrowki!

dzieki:) jechalam, patrzalam i napisu zednego nie widzialam! slepota!! ale teraz to juz na pewno znajde:)