Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaabinaaaa

Jeśli kocha to wróci?

Polecane posty

saaabinaaaa Wiem, ze to głupio napisałam ale ja już nie myśle co pisze.... Wiem, że mnie bardzo kocha... Dam mu czas... Mieszkamy blisko siebie... Kocham Go a On mnie... a przecież Miłość to najsilniejsza moc świata... skoro mowisz ze dasz mu czas....to mu faktycznie daj:) i nie rob błedu w postaci esów z zapytaniami,rozmów przez gg,skypa...itd,itp..odetnij sie całkowicie o d jego osoby na jakis czas....moze sie zdarzyc tak ze koles bedzie sie zastanawiał czemu sie nie odzywasz i mu rura zmieknie:P:P:P:P

Gość saaabinaaaa
Żyje nadzieją... Jestem pełna wiary... Kocham Cię Mareczku najmocniej na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość saaabinaaaa
Kolejna noc bez Ciebie... tak mi ciężko...

Gość saaabinaaaa
Co robić?

Gość saaabinaaaa
To jest tragedia :( Nie pamiętam od czasu naszego rozstania nocy, którą spokojnie przespałam... Nerwy i ciągłe niewyspanie dają mi we znaki :/

Gość saaabinaaaa
Niech ktos doradzi... potrzebuje pomocy

Gość saaabinaaaa
Czy napiać mu coś na dzień chłopaka?

nie pisz sabinko, lepiej nie. chyba, że czujesz, że Ci to pomoże, ale miej świadomość, że jak nie odpisze to będzie tylko gorzej

Gość Stella80...
A ja myślę że jak sie kogoś naprawdę kocha to się chce z tym kimś być jak najczęściej...Radziłabym Ci się nie łudzić,bo wiesz sama po sobie że chciałabyś być z nim jak najczęściej...On poprostu tak mówi bo nie ma odwagi powiedzieć prawdy że ma pewnie inną...

Gość Stella80...
Naprawdę przeżyłam troszkę i nauczyło mnie to być twardszą i nie dać sie więcej zranić...Miej honor i gdyby teraz chciał wrócoć powiec mu że za dużo czasu sie nie widzieliście i że poprostu zapomniałaś o nim....A zobaczysz że to wtedy facet bedzie płakał za Tobą a nie Ty za nim!!!!Wiem to z własnych doświadczeń...Bądz twarda...

Gość saaabinaaaa
Napisałam mu życzenia ale takie Wszystkiego dobrego itp... nic o milosci... odpisał... "Dziękuje Ci myszko "

Mnie też kilka dni temu zostawił chłopak.Powiedział,że mimo,że mnie kocha tak będzie lepiej dla Nas.Dzwonił do mnie dzień po rozstaniu bo było mu ciężko,po czym zrobił mi nadzieje. A teraz znowu się nie odzywa.Jest mi ciężko ,co mam robic?