Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cypriankaq

pytanie odnosnie naszej klasy

Polecane posty

Gość cypriankaq

jezeli wyslalam komus zaproszenie i ta osoba byla juz u mnie na profilu ale nie mam jej w znajomych, to znaczy, ze odrzucila moje zaproszenie?

Gość 555555555555
nie, jesli zaproszenie ktoś odrzuci przychodzi info na pocztę

Gość kasik1548
Jak by Cię odrzuciła to byś dostała info. Po prostu "ominęła" je.

jeśli ta osoba była zanim wysłałaś jej zaproszenie, to znaczy, że przyszła cię tylko odwiedzic a jeśli zajrzała juz po wysłaniu a jeszcze nie przyjęła, to znaczy, że zastanawia się czy ma je przyjąc

Gość cypriankaq
ale mi nie przyszla zadna informacja, wyslalam do dwoch osob i te osoby po tym jak wyslalam wchodzily juz na moj profil ale nie dodali mnie do znajomych, to co to znaczy?

no przecie pisałam powyżej :O . byc może się zastanawiają czy to zaproszenie przyjąc a jeśli się zastanawiają to potwierdzenie żadne ci nie przyjdzie. musisz poczekac, albo na przyjęcie lub na odrzucenie a wówczas takie potwierdzenie zostanie do ciebie dostarczone

To znaczy, że Cię olali. Weszli zobaczyć kim jesteś i stwierdzili, że mają Twoje zaproszenie głęboko w poważaniu.

Nasza klasa to niepotrzebne pojęcie bliskości odległych czasów. Na naszej klasie ludzie odnoszą się do siebie jak za granicami państwa... Polak - tak, ale po cóż słowa? 455 znajomych. A może 1000? Nasza klasa to obraz naszych lęków.