Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestety brunet

Dlaczego ciemni blondyni maja najwieksze powodzeniu u kobiet?

Polecane posty

Gość Niestety brunet

Z czego to wynika?

PYTAM MOJEGO NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA CZY POJEDZIE ZE MNĄ NA STRZELNICE, BO SAMA NIE MAM PRAWKA... A ON ŻE NIE... JA ŻE GO BARDZO PROSZĘ A ON ZE NIE... NO TO PYTAM CZEMU? A ON ŻE "BO SIĘ CIEBIE BOJĘ!!!" NO TO JA SZOK I PYTAM DLACZEGO A ON "BO JUŻ MNIE RAZ POSTRZELIŁAŚ!!!" ;( ;( ;( TO WYSTARCZY RAZ KOGOŚ POSTRZELIĆ ŻEBY STRACIŁ DO CIEBIE ZAUFANIE NA ZAWSZE I JUZ NIE CHCIAŁ CIĘ NIGDZIE ZAWIEŚĆ????? ;(;(;(

Gość nie wiem o co ci chodzi
ja tam wole brunetów, moja siostra równiez:) niecierpie blondysiów

No dobra, może źle się wyraziłam. Nie każdy brunet będzie lepszy od każdego blondyna :) Ale ogólnie rzecz biorąc wolę brunetów. Jakby mi ktoś postawił takiego samego kolesia, tylko z różnymi włosami, to biorę tego ciemniejszego :)

Gość olkaaaaaaaaa
JEZUU jak mnie brzydzą blondyni...przypominają mi dziewczynki ;/ 100% razy bardziej wole prawdziwych facetów - brunetów :)

Dawniej bym poczuł się odrobinę źle czytając albo i słysząc podobny stek bzdur. Dzisiaj natomiast wiem, że głupie są kobiety. :) Nic nadzwyczajnego.

Gość gość
Byłam na randce z takim blondynem facet wykłada na MIT 185 wzrostu, lekko umięśniony, ostre rysy, błekitne oczy i przenikliwe spojrzenie... drugiej randki nie było niewyobrazam soboe życia z kimś kto ma takie ohydne blond włosy

Gość gość
bo maja rude wlosy na jajkach

Gość gość
Dlaczego wogłle utoższamiacie blondynów z ciemnymi blondynami? Przecież ciemny blondyn w zasadzie nie różni sie sbytnio od bruneta

Gość gość
Tylko polacy nazywaja blondynem kazdego kto nie jest kruczoczarny.brazowowlosy to szatyn i takich w Pl jest 90%

Gość gość
Gosc 19.17, z opisu wynika ze niezle ciacho, skandynawska uroda, ale ty chyba gustujesz w ciapatych.zaloze sie ze 9 na 10 by za nim lecialo, skoro z twarzy tez ladny.bo kolor wlosow to male piwo

Gość gość
Racja, tzw.ciemny b!ondyn to szatyn. Szarymi są fajni, chociaż ja wolę blondynów, sama jestem też blondynką, niebieskie oczy, mój mąż blondyn niebieskie oczy i dzieci też mamy jasne i niebieskookie

Gość gość
bo mają większe przyrodzenie

Gość gość
Bo ciemnych blondynów i szatynów jest ich w Polsce najwięcej po za tym nie wyglądają jakoś gorzej od brunetow. Rudzi i jaśni blondyni owszem

Gość gość
Może dlatego, że żyjemy w klimacie umiarkowanym i to odpowiednia ilość pigmentu do tego klimatu.

Gość gość
A jeśli jest brunetem z farbowanymi włosami na ciemny blond?

Gość gość
blondyni są okropni mają najczęściej uściora jak brzegi nocnika a jak jeszcze ma ciemną karnację to wygląda jak g****o na słońcu gdzie oni mają powodzenie ? ! i w dodatku j***e od nich

Gość gość
gość 2018.05.22 Fajnie, ale my móiwmy o ciemnym blondzie a nie typowym jasnym o którym piszesz.

Gość gość
Ciemni blondyni to prawie jak szatyni.

Gość gośćCiEM
Ciemni blondyni są najprzysojniejsi. Jaśni blondyni, rudzi i bruneci niech sie gonią

Gość gość
Ciemny blondyni i szatyni sa najprzystojniejsi. Kobiety chcą takich schrupać jak czekoladę. Bruneci sa pospolici z kolei jaśni blondyni bez wyrazu

Nie odczuwam tego... bruneci maja wieksze branie chyba. W sumie to wlosy nie sa wazne, ale caloksztalt

Gość gość
Ciemni blondyni sa najbardziej pociągający chociaz brunet tez może być. Jasny blond i rudy sa najgorsze

Fifirifi94 Nie maja, ciemnych blondynow jest wiecej dlatego pozornie wydaja sie miec wiejsze branie. Gdzies tam walaja sie jakies statystyki. Podobnie wiekszosc Polek ma ciemny blond stad moznaby zalozyc, ze wlasnie ta grupa ma najwieksze branie.

Gość Amadasa
Brunet czy ciemny blond nie ma to aż takiej różnicy. Dopiero jaśniejszy blond jest już nie w moim typie o rudym nie wspominając