Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamaryja

czy tabletki antykoncepcyjne....

Polecane posty

Gość annamaryja

wpływaja na niewypadanie włosow? czy któraś z was przed rozpoczęciem ich brania miała problem z wypadającymi włosami, po czym po zażyciu ten problem minął?

Gość to zależy
Jeżeli wypadanie włosów miało podłoże hormonalne to tabl. anty mogą pomóc, ale najpierw trzeba zrobić badania hormonalne. W przeciwnym razie można osiągnąć odwrotny skutek. Włosy mogą wypadać z różnych powodów: stres, anemia, zła dieta, choroby tarczycy itp.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zacznij myc wlosy w szamponie ze skrzypu polnego i lykaj tez takie tabletki, sa oczywiscie tabletki hormonalne ktora moga pomoc na klopoty z cera i wlosami,ale jak pisala poprzedniczka mozna osiagnac tez odwrotny skutek!!!! wiec badania trzeba zrobic!!! ale najpierw sprobuj z tym szamponem i witaminkami

Gość Perełka89
Jednym ze skutków ubocznych tabletek moze być wypadanie włosów. W moim przypadku musialam zmienić tabletki bo włosy wychodziły mi garściami i zadne odźwyki, maseczki i witaminki nie dawały rezultatu. I dopiero jak zaczęłma przyjmować regulon to mi przeszło. Wcześniej brałam yasminelle. Ale miałam po nich też plamienia.