Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owoce_lesne

Przy nim dowiedzialam sie o sobie najgorszego gowna

Polecane posty

Gość owoce_lesne

Czy sa mezczyzni ktorzy potrafia wyzwalac w kobiecie najpiekniejsze uczucia?

Gość kropka kreska
nie ma

Gość lubię jagody
Tak dziecko to ci tylko w erze dopasują. :P

Żona Gawlińskiego z wilków dowiedziała się pewnego dnia, że potrafi ja tak wkurzyć, że traci nad soba panowanie i jest zdolna do tego by dźgnąc go nożem ( w posladek) opowiedziała o tym w programie wojewódzkiego ponoc....

Gość lubię jagody
Szczałko, akurat Gawliński nie jest reprezentatywny dla statystyki, bo jest zdeklarowanym alkoholikiem, do czego sam się przyznaje. To już patologia a my mówimy chyba o tzw. normalnych mężczyznach.

Gość owoce_lesne
o prosze jakie to uczucia wzbudzaja niektorzy mezczyzni a co jesli przy nim - kiedy on bucha ogniem i swoja agresja - ja totalnie sie ogarniam i jestem juz zueplenie spokojna? a co jesli kolejny w swojej nieprzecietnej grzecznej madrej wypowiedzi rani mnie a ja placze ?

Gość lubię jagody
No to krótko i na temat, owocu leśny. Spieprzaj z układu, póki możesz. Miłość powinna dawać radość i spełnienie. Nie ból i rozgoryczenie. Koniec. Kropka. Chyba,żeś masochistka, to baw sie w to dalej. Poszarpie ci to nerwy, ale niektóre tak lubią, bez tego życ nie mogą. Stworzone do kopania. Twój wybór.

Gość owoce_lesne
ale to juz przeszlosc:) czasem probuje zrozumiec siebie i mimo wszytsko ich . czy te stytuacje to nie lustra nas samych ? czego mozna sie o sobie dowiedziec w tak skrajnych sytuacjach ? bo moge byc albo spokojna albo placzliwa, wiec jaka jestem naprawde? nikt tego nie wie.

Gość lubię jagody
La donne e mobile. Kobieta zmienną jest. Każdy z nas inaczej reaguje i inaczej się zachowuje w stosunku do różnych ludzi. Mnie jedni uważają za bezczelną arogantkę, inni za zahamowaną introwertyczkę. Każdy tak ma, nie jestes jedyna.

Gość owoce_lesne
Wiec jacy jestesmy NAPRAWDE? czy jestesmy nieokresleni ? a dostosowujemy sie do sytuacji ? moia chyba zasada jest reagowac przeciwnie do dzialania mezczyzny, mimo ze zamiary sa jedne. pora poznac mezczyzne na ktorego bede reagowac usmiechem i szczesciem.

Gość ir_is
Zdecydowanie- są tacy przy których mozna poczuć sie szczesliwą.

Gość lubię jagody
iris - zgadza się. Tacy są. Trzeba tylko trafić na kopgoś, przy kim nie trzeba niczego grać, przy którym można się wygłupić, zbłaźnić nawet a on się tylko czule uśmiechnie. Mężczyznę, przy którym nie trzeba udawać mądrzejszej i piękniejszej, przy którym nie trzeba niczego udowadniać. Życie kobiety jest ciągle jakimś cholernym udowadnianiem sobie i innym,że jest się coś wartym. A w cholerę z tym...

Gość owoce_lesne
Skoro juz wiem najgorsze, pora teraz na najlepsze

Gość owoce_lesne
lubię jagody - racje, w cholere z udowadnianiem madrzejszej, piekniejszej, -szej -szej -szej ... Trzeba miec sile byc soba i to pokazywac sie, nie wstydzic sie.

Różni ludzie wywołują w nas różne emocje. Jeżeli ktoś sprawia, że czujemy się źli i przy nich zaczynają dochodzić do głosu nasze najgorsze instynkty powinniśmy jak najszybciej odejść. Powyższe jest efektem własnych doświadczeń, z których wynika również, że znalezienie odpowiedniej osoby pomoże nam odkryć w sobie całe pokłady dobroci i czułości, których istnienia nawet nie podejrzewałyśmy będąc w związkach z osobami wywierającymi zły wpływ na nas.

Gość owoce_lesne
Chcialabym:)