Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóż

Zabije się

Polecane posty

Gość Pomóż

Prosze pomóżcie mi prosze bo zaraz zrobie sobie krzywde pójde sobie zyły podciąc albo coś , współzyłam z chłopakiem z zabezpieczeniem , (chyba dni nie płodne) miałam okres, potem bardzo sie stresowałam ze moge byc w ciąży zrobiłam sobie przed wczoraj test i wyszedł negatywnie . Wczoraj powinnam dostac miesiącze a tu dupa nic. Czy ja moge byc w ciaży czy to przez stres ? powiedzcie mi prosze. Wy przyszłe mamy o ciąży juz wiecie dużo a ja nie :(

Gość jeszce 3 dni poczekaj

kiedy miałaś miesiączkę w zeszłym miesiącu, kiedy z nim współrzyłaś i kiedy dostałas w obecnym miesiącu ?? pytam bo chcę ci pomóc

Gość 8888888
nie szalej,to z powodu stressu.Powtorz test,głowa do gory.Wszystko bedzie dobrze.

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
a ile ty masz lat ? 12 ? Ktoś cię zmusił do seksu ? Ktoś dokonał gwałtu ? Raczej nie , myle się ? No to co ? Pijana byłas że postanowiłaś dać ciała ? Ale wy mnie wkurzacie smarkule Chciało się seksu to trzeba było się liczyć z tym że można miec dzieci :D A swojadroga to skandal aby dziewczyna która nawet dobrze nie wie co to jest miesiaczka , uprawiała seks ! Moze tak najpierw teoria a później praktyka , co ? żal

Gość jolanata
współŻyłaś! Kretynko

Gość Pomóż
Okres miałam 12 dni po stosunku idelany w dzień kiedy miał być , a teraz 28 dni od zeszłego okresu , nie ma nic :(

Gość Pomóż
???????????????????

no to widzę, że wykorzystałaś limit na maxa. czasem lepiej nie ryzykowac ale skoro test wyszedł negatywnie...... to może nie jest źle.. poczekaj kilka dni i zrób kolejny test bo z tym sie chyba pośpieszyłaś. chyba w tej chwili to pozostaje..

Gość Pomóż
dlaczego limit na maxa?