Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaa16

Co robic!! Pomocy

Polecane posty

Ja poszlam nawet po tygodniu ale nie w tym rzecz... Chodzi o to ze stosunek przerywany to ZADNE zabezpieczenie. Powinnas to wiedziec zanim poszlac do lozka z chlopakiem.

Gość zrozpaczonaa16
był tylko jeden - nie zrobiłabym z siebie idiotki!! nie jestem jakas puszczalska, ja sie zakochałam, wierzyłam mu!!!nie ide do łózka z kazdym :(

Gość JP 2 i pol
A ile on ma lat?

Ja ci wierze, taka jest młodość, miłość.... Tylko ze w tym wszystkim trzeba zachowac odrobine rozsądku... jak chlopak moze kontrolowac własny wytrysk?! To jak rosyjska ruletka. Mogliscie uzyc chociaż kondomów... Co sie stalo to sie nie odstanie. Dziecko ktore bedziesz miala nie jest nic temu winne i musisz zapewnic mu najlepsze co mozesz, wiec skup sie poki co na nauce. Idz do lekarza, powiedz mamie, jedz tabletki dla ciezarnych i dbaj o zdrowie. jak palisz to rzuc, nie pij alkoholu.

Gość podłość ludzka nie zna granic
Zaszłaś w ciążę w wieku 16 lat z chłopakiem, którego znasz miesiąc???? Ciężko ci współczuć:(

Gość usun ta ciaze
smarkata szmato :)

Ludzie, przeciez to ile go zna nie ma znaczenia...! Mozna kogos znac 7 lat a jak on nie chce miec dzieci to i tak wystawi kobieta do wiatru i ucieknie gdzie pieprz rosnie...! Problem jest w tym ze ona nie jest samodzielna i uzalezniona finansowo od mamy!

Gość podłość ludzka nie zna granic
Ma znaczenie:(. Nie idzie się do łóżka z obcym facetem. A już z pewnością, nie robi się tego, kiedy nie jest się w stanie ponieść konsekwencji!

Gość madziullaaa
Wcale to nie jest tak, że jak ty poszłaś z chłopakiem do łóżka tak szybko to każdy tak robi. Ja zaczełam współżyc po roku czasu. I minął już kolejny rok i jakoś wpadki nie zaliczyliśmy na szczęście. Bo co prawda to prawda. Stosunek rpzerywany jest bardzo ale to bardzo lekko myślny. Musisz sie dogadać z twoim chłopakiem. Musisz powiedzieć rodzicom. Jakoś ci się wszystko na pewno ułoży i będzie dobrze :*;)

zrozpaczonaa16 - ja cała 2 klase liceum w ciąży przechodziłam i w 2 klasie urodziłam:) teraz mała ma niecałe półtora roku i nie wyobrażam sobie bez niej życia:P:P :):)

Gość ekati
to nie koniec świata, nie ty pierwsza i nie ostatnia... nie rób głupstw, przynajmniej teraz. mam wśród znajomych parę.. zrobili dziecko jeszcze w liceum, ale zanim sie pobrali ona różnymi domowymi i bardzo głupimi metodami usiłowała "zgubić" ciążę. a potem ślub i czekali na dzidziusia... tyle, że ona uszkodziła dziecko tak bardzo, że maluch zmarł po kilku miesiącach... przynajmniej teraz bądź odpowiedzialna. nie chcesz to urodź i oddaj do adopcji... o aborcji nie będę pisać bo się tym brzydzę... dodam tylko, że sama mam nieplanowane dziecko. i fakt, że byłam od ciebie starsza nie zmienia faktu, ze na początku byłam przerażona i też myślałam, że matka mnie zabije... nie zabiła i do śmierci uwielbiała wnuka...

Gość zrozpaczonaa16
ja zaczelam licelum w tym roku... dopiero co poszlam do nowej szkoly. Piszcie co chcecie - zakochałam sie zaufałam, chwila uniesienia - stało sie :( on ma 23 lata i dzis mi napisal ze chce sie spotkac, moze przemyslał co powiedział wczoraj. Nie pije ani nie pale wiec tym dziecku krzywdy nie zrobie. Nie usune na pewno... nie mogłabym. Nastoletnia mamo a jak zareagowali twoi rodzice? chłopak?

Gość madziullaaa
czemu mówisz o zaufaniu dziewczyno!!! Ty mu zaufałaś, a on ? O on ci nie. Bo powiedział, że może ono nie jego. O czym ty piszesz....

Gość zrozpaczonaa16
nie wiem czy umiesz czytac ze zrozumieniem

Gość JP 2 i pol
Jakis dziwlny koles-wzial sobie malolate zamiast jakas w swoim wieku On pracuje czy sie uczy?

Gość madziullaaa
nie wiem może i nie umiem. Ale w pierwszym poście napisałaś, że on uważał i że powiedział że może to nie jego. Chyba że to twój wniosek bo spałaś z wieloma. A to przepraszam.

Chłopak odrazu wesele:) nie było mowy o abarcji!!!! Mama płakała, nie powiem,że nie... przeżywała bardzo... tata też ale nie okazywał tak tego. Moja mam nie czuje się babcią:P:P jak ja zaszłam w ciąze to moja siostra miała 5 lat:P wiej moja siostra jest młodą ciocią:P:P teraz poszła do 1 klasy:D szkoły teraz dobrze reagują na mamy uczące się:P a gdzie tymieszkasz??

Gość zrozpaczonaa16
dziewczyno nie wiem o co ci chodzi, to ze on tak powiedział to nie znaczy ze tak jest!!!!! nie spałam z nikim innym a to ze napisałam ze mu zaufałam chodziło mi o to ze twierdził ze uwaza, ze nie potrzebna prezerwatywa i nic sie nie stanie!! matko tak trudno to zrozumiec, ja nie wiem czy wy na siłe stwarzacie jakies historie i wmawiacie mi cos czego nie powiedziałam

Gość zrozpaczonaa16
okolice Lublina - nie chce mowic gdzie dokładnie

Gość kubi19
A mam takei pytanie.. często współżyliscie? I nie wyczułaś że facet szczytuje w Tobie? Bo gdyby był ten stosunek przerywany to powinien dostawać wytrysku na zewnątrz a potem już pod żadnym pozorem nie wkładać go.. tam gdzie nie trzeba..

Gość tak po co prezerwatywa
???? A o chorobach słyszałaś? Zaufanie:O:O:O

Gość zrozpaczonaa16
i tak tez było - nie wiem jak do tego doszło ale czytałam ze jest takie cos jak przedwczesny wytrysk czy cos... kochalismy sie 3 razy :( o 3 razy za duzo...

Gość zrozpaczonaa16
ide na obiad - bo mama juz na mnie wrzeszczy - i tak nic nie jestem w stanie zjesc...

Gość kubi19
a jak z temperaturką ? Mierzyłaś?

Przede wszystkim uspokój się, pomyśl że za miesiąc od dnia dzisiejszego wszyscy będą już wiedzieć i zaakceptują stan faktyczny. Nikt już wyrzutów robić nie będzie. Mam nadzieję, że ojciec dziecka poczuje się trochę do odpowiedzialności. Powiedz najpierw dla mamy, na początku na pewno uradowana nie będzie, ale w końcu jesteś jej dzieckiem. Pokrzyczy, polamentuje ale ostatecznie pomoże.

Gość asdfg
Smacznego :)

będzie dobze:) ja mamie powiedziałam tego samego dnia. Rano zrobiłam test, później od razu wizyta u lakarza bo nie mogłam w to uwierzyć!!! a kiedy mam wróciłaz pracy ok 18 jej powiedziałam . Pamętam był to 10 październik a 31 grudia już wesele:) 5 maja urodziła sięOliwia:) będzie dobrze znam taka dziewczyne która teraz skończyła 16 lat i ma już rocznego synka:) a ty już skończyłaś 16???