Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XANX

PERFUMY - slodki zapach, jakie?

Polecane posty

Gość XANX

Otoz musze sobie wybrac jakis zapach jutro (tzn nie musze, ale chce, bo perfumki dostane za darmo ;-)) nie znam sie na tym za bardzo, anwet w zasadzie nie wiem jakei zapachy lubie. BYlam w perfumerii dzisiaj ale bladze tam jak dziecko we mgle. Wacham i wacham i nic mie sien ie podoba, wszytsko jakies duszace, zbt kwioatowe, zbyt mocne... Mam jedynie Escade Moonloght sparkle, sa takie sloooodkie. Poleccie mi cos w tym stylu co moglabym sbie powachac. Dajcie jakas nazwe. Moze mi sie spodoba :)

Gość a probowalas...
Lancome Hypnose? To jest dosc slodki zapach, duzo wanilii. To jest typ kwiatowo-oroentalny, sa dosc mocne no i moim zdaniem najpiekniejszy zapach na swiecie.

Gość XANX
no wlasnie ten hypnose tak srednio mi przypadl (nie lubie kwiatowych zapachow) choc przyznam ze byl jednym z niewielu ktory ewentulanie moglabym zaakceptowac. No ale tez nie chce brac czegos co nie odpowiada mi w 100% W kazdym badz razie dziekuje za propozycje :)

Gość XANX
O tych jeszcze nie wachalam na pewno, sprawdze je jutro :)

Gość a probowalas...
no to nie wiem. Mnie podoba sie tez Jennifer Lopez Live (tez chyba kwiatowy). moze sprobuj jeszcze Gucci Rush.

Gość XANX
I tych tez nie znam jeszcze :)