Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grymas na twarzy

Jakie kolory...

Polecane posty

Gość grymas na twarzy

przodują u was w pokojach dzieciaków? Skąd czerpałyście inspirację na aranżację wnętrza pokoju? Termin mam na 12.12.08, a ja jeszcze w proszku, pokój odnowiliśmy, podłogi położyliśmy, ale teraz nad kolorem się zastanawiamy, nie chcielibyśmy jednolitego, sama już nie wiem.

Gość Helena 24
ja do tego uwagi nie przywiązuje. Moja córka ma pokoik w zielonym pastelowym kolorze i na ścianach takie śliczne szablony z postaciami z różnych bajek.

dla jednych mała różnica, dla drugich jest różnica, należę do tych drugich. Chciałabym żeby moje dziecko miało ładny, przestrzenne pokój.

Gość koteczek1984
porostu urządź córeczce pokoik tak jak Ty sobie go wyobrażasz, nie pytając się innych o opinie :) Najważniejsze,żeby Tobie się podobało bo wiadomo,że każdy ma inny gust

Ja urządziłam pokoik taki jaki od zawsze mi się marzył,nie kierowałam się modą czy też projektami z czasopism.Na początku były jasne żółte ściany i na ścianie obok łóżeczka poprzyklejane postacie z Kubusia Puchatka.Teraz synek ma swoje zdanie i ma zdecydowany pomarańczowy kolor i na wszystkich ścianach czerwone poprzyklejane auta i motory.

Gość co godzine góra
ale masz problemy :O

Gość Helena 24
Princpolo. I o to właśnie chodzi. Moja córka też sama zadecydowała,oczywiście jak była starsza :) A w okresie niemowlęcym pokoik miała tak urządzony jak ja sobie wymarzyłam.

Gość bmw316
Ja moim dzieciaczkom pomalowałam pokoik taki delikatny żółty kolor i na jednej z głównych ścian położyłam tapete w paski zielono ,żółto, czerwone .to już są wieksze dzieci i chodzą do szkoły i właśnie na tej ścianie wylepionej tapetą stoi biurko i i wisi półka w ciemnym kolorze.Nie wiem jak to sobie planujesz ale dobrze wziąć pod uwage to że dzieci rosną i żeby kolorystyka pasowała do każdego wieku bynajmniej wczesnoszkolnego.