Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczennica po 17 latach

Krol Edyp-czlowiek skazany na nieszczescie

Polecane posty

na podstawie króla Edypa .Czy ktoś by mi podpowiedział jak sie teraz pisze takie wypracowanie.Podjęłam w końcu naukę po 17 latach a tu taki tekst mi dali ,nie mam pojęcia jak sie za to zabrać

Gość kkvkkvkk
To wrzuc do wyszukiwarki Króla Edypa czy Antygonę, co to tam jest i zobacz, jak się to robi.

Gość ..............ponawiacz.......
król edyp to postać tragiczna - czyli ktoś kto cokolwiek by zrobil i tak będzie to złe i będzie przybliżało go do nieuniknionego smutnego i tragicznego końca. Wszystko co zrobi, choć pozornie może wydawać się dobre i tak będzie złe...

no właśnie tam weszłam w kilka linków ,ale bądźmy poważni jest to szkoła zaoczna i pewnie co druga osoba z stamtąd to ściągnie.zresztą jakoś nie mogę sie skupić tyle tam tego jest

PONAWIACZ widzę ze nieźle ci idzie ,coś więcej na ten temat bo jeszcze pamiętam ze referaty to na kilka stron sie pisze

Gość kocia_morda
"jak sie teraz pisze takie wypracowanie" pisze się tak samo jak siedemnaście lat temu :o

Gość kkvkkvkk
Boooosz, stara baba, a zachowuje się jak nastolaty żebrzące na forum o pomoc. To przeglądnij to co znalazłaś i skleć coś na podstawie tego. Potrafisz. A jak nie potrafisz, daj sobie spokój z maturą.

Gość kkvkkvkk
To ma być wypracowanie czy referat????

forma rozprawki,nie chce matury chce tylko średnie.Zresztą jestem przerażona a ty nie masz litości dla mnie początkującej.Do matury jeszcze daleko ,może nabiorą wprawy potem jak sie wdrożę.Przecież wiecie jak teraz uczą ,dają kilka tematów do opracowania a ty sam se w domu to wklepuj

Gość ..............ponawiacz.......
nie:O ty nie jesteś przerażona:O ty jesteś poprostu leniwa:O przeczytałaś książkę?? wiesz o co chodzi?? jeśli tak to z łatwością napiszesz..jeśli nie to daj sobie spokój z jakąkolwiek szkołą:O pewnie powiesz ze co taka gówniara jak ja wiem |:O mam takie wypracowanie...ale skaner mi się zepsul i cie nie przeskanuje:O a pisania za dużo bo mam swoje zadania więc sory🖐️ kombinuj...