Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudziaa

Jak przerobivc na prad karuzele Fisher price?

Polecane posty

Gość a po co
??????????????????????????????????????? chcesz dziecko zabić?

Gość i srubokret nie pomoze
przeciez dziecko nawet nie dosiega karuzeli... :S

Gość kupic zasilacz

Siemka. Moja córka miala rok temu taka karuzela, w tym roku chcielismy ja uruchomic dla mojego synka, niestety przestala dzialac, chyba ze starosci :/ Malo tego na pakowaniu jest pokazane ze moze to byc pozniej taka lampka nocną, ozdobna dla starszego dziecka. No i córcia kiedys siegla tą swoja lampke-karuzelke zaczela sie nia bawic, po jakims czasie patrze a ona trzyma sie za nos, w nosie miala srubke z tej karuzeli, gwint plastikowy sie wyrobil :/ takze uwazaj z ta karuzele bo te srubki same pozniej wypadaja, wyrzucilam ten drogi szmelc na smietnik, plastik sie zestarzal i lipa :( No na szczescie dziecku nic sie nie stalo pomimo tego ze srubk byla ostro zakonczona, dosc neimile przezycie i stresujace

My mamy taką karuzele,mąż ja przerobił na prad.zapytam go pozniej jak to zrobił.Ale ogólnie mało przydatna rzecz ta karuzelka:O

Trzeba kupić zasilacz uniwersalny od 3-12V i dolutować przewody tam gdzie bateria w karuzeli i ustawić na 6V.

Ja nie uważam, żeby była ona zbędna. U Nas świetnie się sprawdziła:))

Gość gość
stary kotlet odp maagdaa Zanim coś napiszesz to się zastanów. Zasilacz musi być bezwzględnie stabilizowany transformatorowy 6v. Nie jedna karuzela się spaliła od uniwersalnego zasilacza impulsowego. Jak się nie znasz to nie dawaj takich rad. Pozdrawiam