Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Góralllllka

O ludzie usycham z tęsknoty i zazdrości.

Polecane posty

Gość Góralllllka

Właśnie mija tydzień od momentu rozstania. Tęsknie potwornie, budzę się w nocy , o ile w ogóle zasnę. Stałam się tak stasznie mało pewna siebie, że ciągle potrzebuje z kimś rozmawiać, przebywać , bo inaczej siedziałabym w pokoju i beczała. On zaczął kręcić teraz z taką dziewczyną, młodszą i małoatrakcyjną. Ale ona go tak podrywa, że aż mnie ściska, a jemu to się najwyraźniej podoba :O Nie wyrabiam.

Gość zielonygroszek
a dlugo byliscie razem?

Chłopcy teraz są bardzo wygodni. Nie chce im się latać za dziewczyną. Może Ty też zacznij kręcić z innym? Może okaże się bardziej wartościowy od poprzedniego :)

Gość Góralllllka
bylismy rok czasu Z tym że ja nie potrafie spojrzeć teraz na innego faceta, ten w głowie mi siedzi. To on mnie od jakiegos czasu okłamywał i zaniedbywał więc ja zerwałam. Ale zrozumialam, ze to byl błąd. Juz bym wolala spotykac sie chociaz tylko w sobote, byle by mieć pewnosc ze z nim jestem :( Straciłam pewnosć siebie i czuje sie taka malutka.

Gość przykro mi bardzo...
Ze mną tez zerwal.. i taki stan jak u Ciebie trwa juz 6 tydzien:(

Gość Góralllllka
help ;(

Mnie też facet zostawił, a podobno taka byłam wymarzona. Kochana! Kobietę od faceta różni niestety to, że Ona jemu się oddaje cała - kocha ciałem i duszą, a facet? Oni zwykle kochają tylko ciałem. I jeśli On Cię zostawił dla brzydszej to najwyraźniej nic prócz wiesz czego...? Go nie interesuje. Z pewnością chciałaś mu dać wszystko co najlepsze, a on? Po co miałby się starać i zdobywać Cię skoro inna sama rozłoży nogi.... Najwyraźniej stwierdził, że jesteś ponad jego możliwości \" za wysokie progi na jego nogi\" i obniżył poprzeczkę. A Ty? Idź dalej i szukaj takiego, który ceni siebie wtedy będzie potrafił docenić też Ciebie.

Ach! i bądź z siebie dumna że to Ty jego zostawiłaś a nie on Ciebie, bo na kłamstwie daleko byście nie dojechali.

Judyto, trochę za łatwo Ci idzie obwinianie mężczyzn, to nie jest takie proste. A'prpops - ze swojego wątku uciekłaś, nie lubisz niewygodnych pytań ?

Gość Góralllllka
Wiem, ze potrzeba mi czasu by zapomnieć. Ale zrywając z nim zerwałam tak jakby również z jego przyjaciółmi, których bardzo polubiłam. I w dodaktu spedzilam z nimi wspanialy czas na wspolnych wyjazdach z moim chlopakiem i nimi i jego bratem. Teraz oni traktują mnie na ,,cześć" . A za nim tęsknie jak diabli. Gdyby sie tylko odezwal, pokazal ze mu na mnie jeszcze zalezy- wróciłabym .

Gość ihjaijxijx
Zapomnisz o nim a jego przyjaciolmi sie nie przejmuj, wiadomo ze sa bardziej po jego stronie bo znaja go dluzej.