Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xfer

PROBLEM I TO POWAZNY POMOCY !!!!!!

Polecane posty

Gość Xfer

Mam problem gdy sie całuje z dziewczyna to odrazu mi staje tak samo jak ona mi usiadzie na kolanach tez mi staje pomocy co mi jest. prosze o powazne odpowiedzi i z gory dziekuje

Gość Xfer
no podniecam sie ona jest bardzo sexi. ale czy to normalne całujemy sie staje mi konczymy to opada znowu sie całujemy to znowu... i tak w kółko

Gość nie widzę też problemu
To chyba dobrze, że Ci staje ;) Dla Twojej dziewczyny to komplement przecież. Gorzej, jakby nie stawał ;) To normalne, nie przejmuj się.

Gość uważaj żeby ci się coś takiego
nie przydarzyło jak w ty dowcipie: Facet wchodzi do knajpy i widzi swojego kumpla, który siedzi przy barze mocno przygnębiony. Podchodzi wiec do niego i pyta, w czym rzecz. - Pamiętasz te �liczna dziewczyne ode mnie z pracy, z ktora chcialem sie umowic, ale nie moglem nawet do niej podejsc, bo za kazdym razem, kiedy ja widzialem, to mi stawal? - No pamietam. - W koncu zebralem sie na odwage i poprosilem, zeby sie ze mna umowila. I ona sie zgodzila. - Super! To kiedy randka? - Bylismy umowieni dzis wieczorem. Ale balem sie, ze znow mi stanie. Wiec przykleilem go sobie plastrem do nogi, zeby w razie czego nie bylo widac. - No i dobrze! Gdzie problem? - Poszedlem do niej, zadzwonilem, a ona otworzyla w takiej cieniutkiej,przezroczystej sukience... - No i...?! - Kopnalem ja w twarz...

Gość Xfer
Już mnie to wkurwia raz usiadła mi na kolana i przedziurawiłęm jej nogi co mam z tym robić?