Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freddy.......

To były dni naszego życia

Polecane posty

Gość freddy.......

Czasami ogarnia mnie uczucie, że cofnąłem się do tych minionych dni - dawno temu Kiedy byliśmy dziećmi, kiedy byliśmy młodzi, wszystko wydawało się tak doskonałe - Sami wiecie Dni trwały bez końca, byliśmy szaleni byliśmy młodzi Słońce zawsze świeciło żyliśmy jedynie dla zabawy Czasami wydaje się jakby ostatnio... sam już nie wiem Reszta mojego życia była jakimś przedstawieniem To były dni naszego życia, złych rzeczy było tak niewiele Wszystkie te dni już minęły, ale jedno pozostaje prawdą Kiedy patrzę I stwierdzam (1) - wciąż was kocham Nie możesz cofnąć zegara, nie możesz cofnąć przypływu Czyż to nie wstyd? Chciałbym powrócić raz jeszcze kolejką roller coaster Do czasów kiedy życie było zabawą Nie ma sensu siedzieć i rozmyślać o tym co zrobiłeś Kiedy możesz (wygodnie) (2) usiąść i cieszyć się życiem poprzez swoje dzieci Czasami wydaje mi się jakby ostatnio- sam już nie wiem Lepiej usiąść I płynąć z nurtem Bo to są dni naszego życia One upłynęły bardzo szybko (3) Wszystkie te dni już minęły, ale niektóre rzeczy pozostają niezmienne Kiedy patrzę I stwierdzam- nic się nie zmienia Tak, to były dni naszego życia- o tak Tych złych rzeczy było tak niewiele Wszystkie te dni już minęły, ale jedno pozostaje prawdą Kiedy patrzę i stwierdzam Wciąż was kocham http://pl.youtube.com/watch?v=Fjiapiq-hqY&feature=related