Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzesiejakchoerl

DO MŁODYCH DZIEWCZYN - co można robić w niedziele? nudyyy

Polecane posty

Gość nudzesiejakchoerl

nie cierpię niedzieli, nigdy nie mam co robić, siedze przed komputerem i czuje, że marnuje czas. Myślałam czy by nie zrobić coś dla urody, jakieś kosmetyczne gówna. Ale nie mam pojęcia, co fajnego robicie

Gość elf__
no przepraszam, zapomnialam dodac, ze jak juz nalozysz dwie warstwy lekieru, to powinnas poczytac Mickiewicza, zeby nikt Ci nie zarzucil, ze jestes pusta, omggggggg ;}

Gość nudzesiejakchoerl
ale jestem glupia :-(

Gość elf__
no przepraszam, zapomnialam dodac, ze jak juz nalozysz dwie warstwy lekieru, to powinnas poczytac Mickiewicza, zeby nikt Ci nie zarzucil, ze jestes pusta, omggggggg ;}

Gość karabinowy maszynista222
Takimi wypowiedziami tylko to potwierdzasz. Problemem nie jest nakladanie lakieru bo kobieta powinna o siebie dbac.Problemem jest to ze nie umiesz zorganizowac sobie wolnego czasu. I jak masz go wiecej to ogladasz 8 godzin tv.Wszystko byle tylko zabic resztke wolnego czasu, o ktory zapewne zaciekle walczysz w tygodniu.

Gość tak samo samiec
MA o siebie dbac,takze nei wyjezdzaj tutaj z takimi wyszczegolnieniami smarkaczu !!

Gość ** to prawda
ludzie nie potrafią juz wypoczywac..jak mają wolne to albo net albo tv..

Gość To takie proste
jestescie dosc smieszni bo uwazacie ze siedzenie przed tv lub na necie jest fajne... a to strata czaszu wg mnie! Ja ide sobie z dziewczyna do kosciola(bo to niedziela a ja to praktykuje) i pozniej np idziemy sobie do cukierni po cos slodkiego do zjedzene, pozniej do domu zjesc obiad i ogladamy sobie jakis fajny film i zajadamy sie slodkim ktore wczesniej kupilismy. Mamy tam czas dla siebie i ogolnie jest fajnie... mysle ze to duzo bardziej ciekawie spedzony dzien niz wasz... a kiedy nie mialem dziewczyny to moze i siedzialem przd kompem troche ale nie sam bo z kumplami gralismy sobie w kilku w jakas fajna gre, robiac sobie jakies zawody... albo gralismy w cos sieciowo... mozna tez isc do kina... Aaaj... ludzie to naprawde wstyd ze nie potraficie sobie zorganizowac dnia... chyba ze macie po13 lat to ok ale niestety nie wiem tego... wczesniej ktos pisal cos o tym i mysle ze ma racje! Pozdrawiam!

Gość wyczesz go
wbijaj na kurnik.pl

Gość rara stura
ej co za koles... jedzie po innych ze siedza przed tv albo na necie.i w zamian proponuje ogladanie filmu z dziewczyna, albo sieciowke z komplami...ale powalajaca odmiana...

Gość nfvj
No tak bo zamiast ogladac tv lub siedziec przy kompie, lepiej jest robic to samo i wpierniczac slodycze. Tworczy pomysl jak cholera...