Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaud_ia

tabletki a witalność i wygląd

Polecane posty

Gość klaud_ia

niedawno skonczylam 3 opakowanie yasminelle i nie wspominajac o samopoczuciu, nie wiem co sie dzieje z moją twarzą, że to tak ujmę. jestem cała opuchnięta, bez życia, blada, mam jakies zaskorniki pelno krost, wlosy tez straszbne, wygladam jabkym balowała 5 dni pod rząd, zero witalnosci jakiegos blasku.. czy to mozliwe ze to od tabletek? co mam zrobic, dbam o siebie, jem warzywa owoce, nie tapetuje się ale chyba zaczne bo to jak wygladam mnie przeraża gdy patrze w lustro po prostu strasznie :(

Gość klaud_ia
dziewczyny odpowiedzcie

witaj... jestem przerazona tym co napisalas... bo stosujesz yasminelle... a ja mam zamiar zaczac je brac....mozliwe ze masz AZ TAZ DUZE SKUTKI UBOCZNE akurat po tych tabletkach... ja tez mialam problemy z cera... lekarka mi zapisala na problemy z cera i jednozcesnie jako forma antykoncepcji tabletki cyprest... jak dla mnie sa rewelacyjne... a od kiedy zaczelas puchnac jak to napisalas? od czasu brania yasminelle??

Gość klaud_ia
przez cale pierwsze opakowanie mialam okres i bardzo spuchlam, przy drugim opakowaniu sie unormowalo i teraz znowy spuchlam i na dodatek zbrzydłam, nie wiem jak to wytlumaczyc ale po prostu wygladam wstretnie, nie mam kompleksow dlatego jest mi smutno, bo zawsze staram sie wygladac dobrze dla siebie i nie musialam o siebie tyle dbac a teraz boje sie wyjsc bez makijazu bo po prostu mam twarz jak swinka, oczy opuchniete nawet, krosty... no nie wiem co jest :(:(

Gość ejbisi
Najbardziej niepokojaca jest ta opuchlizna, to pewnie problemy z krążeniem, musisz to jak najszybciej skonsultowac zanim cos Ci sie stanie.