Windsurfing 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 hej mam pytanie czy moglam zajsc w ciaze jesli stosuje drugie opakowanie harmonetu i w jego polowie kochalam sie ale nam pekla gumka? powinnam dzisiaj dostac okres bo przerwa ale go nie widac? co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 jeżeli stosujesz tabletki zgodnie z zaleceniami to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Windsurfing 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 no wydaje mi sie ze wszystko bylo w porzadku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 no to nie ma ciąży:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Windsurfing 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 ale w czwartek wzialem ostatnia tabletke, a okresu dalej nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dka Napisano Wrzesień 28, 2008 ja koncze opakowania we wtorki a okres mam dopiero w sobote, także poczekaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Windsurfing 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 ale czy powinien byc jakis taki bialy sluz, gestawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach