Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mekintosz

Moje refleksje na temat użytkowników kafeterii.

Polecane posty

Gość mekintosz

Od kilku tygodni jestem bywalcem forum cafe. Z zakładanych tu topików wysnuwam następujący obraz użytkowników tego miejsca: 1. najliczniejsza grupa - kobiety-mamuśki. Piszą i czytają tylko o dzieciach: jak je począć, jak urodzić, czym karmić, jak wychować, w co je ubrać. 2. grupa - kobiety po 40, po 50 - próbują sobie tu udowodnić, że są jeszcze młode, że wiele mogą, że "życie zaczyna się po ...." itd. 3. grupa - małolaty, ewentualnie zinfantylizowane 20latki, które proszą o pomoc w wyborze sukni na wesele, podkładu, tuszu do rzęs, zasięgające opinii w swych pierwszych krokach w seksie (a więc: jak mu obciągnąć, jak mu lizać, czy w pupę boli itd.). 4. grupa - poważne i potrzebne wątki - o chorobach, o pracy, porady praktyczne. 5. grupa - wątki obnażające głupotę ludzką - a więc wszelkie wynurzenia uczuciowe, wyciąganie swoich sekretów na forum publicznym - rzygać się chce, jak się to czyta. Myślę, że każdy sobie może z problemem natury uczuciwoej poradzić. Warunkiem jest jedno: trzeba MYŚLEĆ. 6. grupa - dzieci piszące o seksie. 7. grupa - zboczeńcy, pederaści, dewianci wszelkiej innej maści - wklejają linki z wirusami, piszą tylko o seksie. 8. grupa - uzależnieni od internetu - najczęściej to oni sie podszywaja i zakładają bzdurne topiki w stylu: "wyroochałem swojego psa". 9. grupa - mężczyźni niedowartościowani seksualnie, zakompleksieni, z problemami. Kim w tej społeczności jestem ja? Pewnie każdym po trochu. Przykre jest to, że w większości osoby tu piszące nie używają nawet 10 % mózgu.

{Przykre jest to, że w większości osoby tu piszące nie używają nawet 10 % mózgu. } To jest 100% prawda. :D Czytałem kiedyś o badaniach na ten temat dokładnie większość ludzi wykorzystuje swój mózg w 9-10 procentach. I jeszcze jedno, osoba zakałdająca tego typu topik nie należy do osób mądrych. ;)

Gość ohhohoho
za krótko tu jestes chłopcze, aby wysnówac jakiekolwiek wnioski. Nikogo twoje dygresje na ten temat nie interesują. Jesli Kafeteria Ci nie odpowiada, możesz tu nie wchodzić.

Gość ohhohoho
Przykre jest to, że niektórzy pochopnie wydają osądy :O

jeste jeszcze jedna grupa forumowy analityk, który co jakiś czas zaklada topik z forumowymi statystykami

Gość mekintosz
Cóz za przewidywalny odzew.

Gość a kogo obchodza twoje refleksj

Gość mekintosz
To po co wchodzisz i czytasz?

Gość cola w puszce
są jeszcze udający intelektualistów ;)

Gość mekintosz
Prawda w oczy kole, że tak się cietrzewicie i udajecie dystansik podbarwiony ironią?

mekintosz , a ktora grupa jest twoja ? :D

Gość mekintosz
Wiem. I zebrę i wielbłąda.

Gość mekintosz
No przecież napisane jest która.

Gość od rodzynow
Przeciętny człowiek wykorzystuje tylko 3 proc. swojego mózgu, geniusz – około 10 proc. To jest zdanie z powaznej gazety a w pierwszym poscie autor napisal ze przecietny uzytkownik portalu wykorzystuje mniej niz 10 procent swojego mozgu. Czyli wszystko w normie :)

Gość mekintosz
od rodzynow Lubię dawać nadzieję.

Gość czterdziesci dziewiec i pol
mekintoszu - czyz nie o to wlasnie chodzi? czyz nie do tego wlasnie sluzy forum takie jak to - czyli wielotematyczne ,lekkie i przyjemne troche dystansu do zycia i ludzi , a przede wszystkim do siebie samego musisz nabrac powodzenia

Gość mekintosz
Ludzie, poczytajcie tytuły topików. Toż to sama mysl się nasuwa: "co tu za niedojdy życiowe siedzą"?. "czy warto nosić nylonowe pończochy?" - co to za temat? czy osoba która to pisze nie ma nic innego do roboty? Matko jedyna kochana.

KAŻDA PO TROCHU , HMMM.... I KTO TU,, udajecie dystansik podbarwiony ironią?,,

Gość mekintosz
Mam dystans. ale na chwilę coś we mnie pękło i ten topik musiał zaistnieć.

No moze i nie ma . A ty nie masz nic innego do roboty jak czytac te bzdury . Skoro tu wlazlas jestes jedna z nas czy to ci sie podoba czy nie

Gość od rodzynow
Co bys nie napisal odnosnie uzytkownikow byloby prawda bo tu sa po prostu wszyscy-dostep jest wolny

Gość kochalam starego pawla
pzerwa ty do 3

Gość mekintosz
Też mi się przerwa z 3 skojarzyła.