Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajomaaa

Poszukujemy zatraconych przyjaciol, rodziny

Polecane posty

Gość znajomaaa

Witajcie ! Napewno jest wiele takich jak ja, ze z jakis tam powodow w przeszlosci zatracilismy kontakt z serdecznymi nam osobami i po latach chcialoby sie miec kontakt ale nie wiemy czy nie znamy nowego adresu a sasiedzi nie wiedza gdzie dana osoba sie wyprowadzila. Ja naprzyklad przyjaznilam sie z pewna dziewczyna ktora byla moja najlepsza przyjaciolka i sama nie moge sobie tego wytlumaczyc jak to sie stalo, ze dzis nie mamy kontaktu. Ona wyszla za maz a ja wyjechalam za granice i tak zesmy sie zatracily a ja tak bardzo chcialabym miec z nia kontakt, wiedziec co u niej. Niestety nikt z jej bylych sasiadow nie wie gdzie teraz mieszka wiec pomyslalam sobie , ze moze poprzez taka droge pomozemy sobie wspolnie w poszukiwaniu zatraconych nam osob. Dlatego piszcie kogo poszukujecie a te osoby ktore wiedza cos na ten temat lub znaja te osoby to tez niech pisza gdzie ich szukac.ZACZNE OD SIEBIE ! POMOZCIE MI ODNALEZSC PANIA MALGORZATE GRZYBOWSKA KTORA KIEDYS MIESZKALA W CHORZOWIE BATORYM NA ULICY RACLAWICKIEJ - CHYBA TAKA TO BYLA ULICA MIESZKALA NA PARTERZE WRAZ Z MATKA KTOKOLWIEK WIE COS O NIEJ BARDZO PROSZE NIECH NAPISZE . Mam cicha nadzieje ze pomozecie mi ja odnalezsc i mam nadzieje ze nie bede jedyna ktora kogos szukac

Gość asjasiaj
Ja znam jedna Małgorzate Grzybowska ale to chyba nie ona.

Gość znajomaaa
a mieszkala kiedys w chorzowie Batorym? Prosze napisz bo bardzo mi zalezy

Gość znajomaaa
widze ze tu nikt nie potrafi pisac na powazne tematy tylko was interesuja zboczone tematy az wstyd mi naprawde za moich rodakow.