Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazybutterly

2 szansa?

Polecane posty

Gość crazybutterly

ja to dzis juz to opowiadalam tylko w inny sposob :) Postaram sie strescic szybko: znamy sie tydzien. Szukal kontaktu caly ten czas. Dzis mialo byc 1 wsze spotkanie. Z mojej strony duzo obaw, bo to typowy playboy. Odwolal 4 godziny wczesniej: tlumaczenie zle samopoczucie po firmowej imprezie. I , ze idzie spac, a z a10 min zalogowal się na gg. I z mojej strony bardzo juz malo zaufania. Jakos mi się odechcialo tego spotkania, które zostalo przelozone na blizej nieokreslony termin.Czy moja intuicja dobrze, mi mówi, ze nie warto dac 2 szansy? Taki sondaz :) dziekuje

Gość co z tego mam
nie warto

Ja bym mu nie dała drugiej szansy. Nie wiem, jak bardzo Ci na nim zależy, ale jeżeli olewa sobie pierwsze spotkanie z Tobą, nie jest Ciebie wart. Szkoda czasu!

Gość a tu tylko krem
a ja wiem..moze warto ? mozesz dac mu 2 szanse ale nie wkrecaj sie za bardzo, badz mila ale nie do przesady i nie pokazuj mu ze jakos jestes na maxa nim zaintewresowana..bo moze akuratb warto dac ta 2 szanse...

na znajomosc jeszcze nie zdazylam sie nastawic, bo zeby facet tego pokroju zdobyl moje zaufanie, potrzeba duzo czasu... ale jest mily nie ukrywam i cieszylam się, ze dzis gdzies wyjdziemy, a teraz mi tylko przykro. zwlaszcza z tego powodu, ze mnie oklamal, ze idzie spac dzis wieczorem mamy ustalic date spotkania, a mi sie juz nie chce :(

Gość lola1985
sama musisz zdecydowac, ja bym sobie odpuściła

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
jak nawalił za pierwszym razem nie ważne z jakiego powodu to drugą szanse musi sobie wydeptać, a nie taki barszcz że dziś zawalił i dziś się z nim umówisz. ja bym radziła przez tydzień "nie mieć czasu" i obserwować. zołzy górą :P

Gość ja bym dala sobie spokoj
bo mysle ze nie warto...calkowita strat czasu