Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papierek

pytanie o yasminelle...

Polecane posty

witajcie:) mam pytanie do wszystkich dziewczyn ktore stosowaly lub stosuja yasminelle... czy mialyscie tradzik po tych tabletkach?? i jak z Waszymi skutkami ubocznymi?? bede wdzieczna za wszytskie wypowiedzi.. pozdrawiam i serdecznie dziekuje:)

Gość avw
hello Papierek :) ja stosowalam jasminelle - nie dlugo bo tylko 3 miesiace - i sobie chwale, nie mialam zadbych niepozadanych skutkow ubocznych ale za to fajnie powiekszone piersi :D co przy moich mandarynkach bylo zaleta :P Wczesniej stosowalam cilest i jakos mi nie podszedl :/ ale to moze bylo tez spowodowane innymi wzgledami. JASMINELLE - jak najbardziej TAK!!! Pozdrawiam :)

Gość magda_kraków
krwawienie i bóle brzucha

Gość avw
dobor odpowiednich tabletek anty to jest bardzo indywidualna sprawa, jedne z nas maja wiecej estrogenow drugie progesteronu...dlatego tez roznie reagujemy na ten sam produkt i dlatego tez jest tyle roznych rodzaji tabletek, zeby dobrac te najodpowiedniejsze dla konkretnej osoby. Pozdrawiam

Gość blackcat
biore już długo i na początku miałam mdłości, uderzenia gorąca i ból brzucha. Po pierwszym opakowaniu mi przeszło i teraz jest super. Cera w świetnym stanie, piersi powiekszone. Troche mi wzrósł apetyt :o

Gość Ah płaska deska
avw --> te piersi wielkie Ci zostały czy jak odstawiłąs to się zmniejszyly? :D Ja jestem płaska ;(

Gość avw
nieseeeteeeetyyy....odeszly w sina dal :D a szkoda bo bylo milo miec cos w staniku hihi.tez nie jestem tam zbyt obficie obdazona przez matke nature :P Pozdrawiam :)

Gość gosiaczekrrrrr
brak slow na kolejny durny topic