papierek 0 Napisano Wrzesień 28, 2008 witajcie:) mam pytanie do wszystkich dziewczyn ktore stosowaly lub stosuja yasminelle... czy mialyscie tradzik po tych tabletkach?? i jak z Waszymi skutkami ubocznymi?? bede wdzieczna za wszytskie wypowiedzi.. pozdrawiam i serdecznie dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avw Napisano Wrzesień 28, 2008 hello Papierek :) ja stosowalam jasminelle - nie dlugo bo tylko 3 miesiace - i sobie chwale, nie mialam zadbych niepozadanych skutkow ubocznych ale za to fajnie powiekszone piersi :D co przy moich mandarynkach bylo zaleta :P Wczesniej stosowalam cilest i jakos mi nie podszedl :/ ale to moze bylo tez spowodowane innymi wzgledami. JASMINELLE - jak najbardziej TAK!!! Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_kraków Napisano Wrzesień 28, 2008 krwawienie i bóle brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avw Napisano Wrzesień 29, 2008 dobor odpowiednich tabletek anty to jest bardzo indywidualna sprawa, jedne z nas maja wiecej estrogenow drugie progesteronu...dlatego tez roznie reagujemy na ten sam produkt i dlatego tez jest tyle roznych rodzaji tabletek, zeby dobrac te najodpowiedniejsze dla konkretnej osoby. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat Napisano Wrzesień 29, 2008 biore już długo i na początku miałam mdłości, uderzenia gorąca i ból brzucha. Po pierwszym opakowaniu mi przeszło i teraz jest super. Cera w świetnym stanie, piersi powiekszone. Troche mi wzrósł apetyt :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ah płaska deska Napisano Wrzesień 29, 2008 avw --> te piersi wielkie Ci zostały czy jak odstawiłąs to się zmniejszyly? :D Ja jestem płaska ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avw Napisano Wrzesień 29, 2008 nieseeeteeeetyyy....odeszly w sina dal :D a szkoda bo bylo milo miec cos w staniku hihi.tez nie jestem tam zbyt obficie obdazona przez matke nature :P Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrr Napisano Wrzesień 29, 2008 brak slow na kolejny durny topic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach