Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsung u600

masz samsunga u600? proszę wejdź

Polecane posty

Gość samsung u600

kupiłam wczoraj samsunga u600 w erze i dzisiaj zauważyłam że nie ma on foli na wyświetlaczu. nie spotkałam się jeszcze żeby nowy telefon nie posiadał foli na wyświetlaczu. czy wy też tak mieliście? czy samsung sprzedaje telefony bez foli na wyświetlaczu?

Gość a do czego Ci ta folia
i tak byś ja ściągnęła pierwszego dnia...

Gość też mam samsunga u600
ale nie mam pojęcia czy była folia jak go kupowałam, bo nawet mi do głowy nie przyszło, by zwracać uwagę na takie szczegóły...

Gość samsung u600
szczegóły... folia chroni ekran a jesli nie jest na wyswietlaczu powinna być dodana do telefonu oddzielnie.

Gość samsung u600
a tak apropo to jak długo masz samsunga u600? dobrze się sprawuje czy zaczyna coś szwankować?

Gość też mi problem...
czepiasz się, że nie dali Ci foli, a jak by Ci ją dali to wywaliłabyś ją zaraz po kupieniu telefonu. faktycznie. masakra...

Gość samsung u600
a czy ja powiedziałam że bym ją WYWALIŁA właśnie przeciwnie ZOSTAWIŁABYM JĄ NA WYŚWIETLACZU.

Gość samsung u600
a tak w ogóle to chciałam się tylko zapytać czy samsung u600 jest sprzedawany z folią na wyświetlaczu czy nie i tyle... więc nie wiem po co te zbędne wypowiedzi.

kilka tygodni go mam, ale jak narazie jest wszystko ok.

Gość samsung u600
o to dobrze :)

Gość dsdfddsdsa
Tez mam Samsunga U600 i nie miał foli gdy go kupiłam. Tez zwrocilam na to uwage gdy tylko dotarlam do domu. Radze Ci kupic sobie taka folijke ochronna , kosztuje chyba 9zł za 2 folie i one sa duzo, duzo bardziej trwalsze niz taka zwykla folijka ochronna i na dodatek jak przykleisz to sie nie odkleja. Taka fabryczna folijke trzymac to glupota. A napisz jak tam z baretia? U mnie trzyma gora 3 dni a wcale tym telefonem sie nie bawie. Acha i czy mozna w tym modelu wymieniac obudowe?

u mnie bateria tez 3 dni trzyma. ale w poprzednich telefonach też tak mialam, więc nie zauważyłam róznicy...

Gość samsung u600
dzieki za odpowiedź :) oczywiście mam zamiar sobie kupić taka lepszą folie na ekran bo wiem że folia która zwykle jest na nowych telefonach nie trzyma długo i mniej chroni ekran. ale właśnie mnie zdziwiło że na nowym telefonie nie było foli nigdy się jeszcze z takim czyś nie spotkałam. jesli chodzi o baterie to właśnie to najbardziej bedzie mi przeszkadzać bo wcześniej miałam sony ericsson'a a w nim bateria trzymała bardzo długo..ale bede musiała przeboleć bo telefon naprawdę mi sie podoba :)