Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creatiVVVe

jutro moj ostatni dzien w pracy-dziwne uczucie

Polecane posty

Gość creatiVVVe

lekko sie stresuje,ale mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok

Gość haloooooooooooooooooooooo
super, strasznie ci zazdroszcze tez bym chciala zmienic prace

Gość creatiVVVe
powiem Ci, ze czuje ogromną ulgę. Jeśli szukasz nowej pracy - to życze powodzenia. Mogę Ci pwoiedzieć ,ze zawsze jest to lepsza pozycja wyjsciowa, niz szukanie pracy gdy się jej nie ma.

Gość ja tam nie jestem
mi w ogole sie szybko robota nudzi, moglaym ciagle zmieniac, nie jest to dobre.

Gość creatiVVVe
no ja wlasnie rezygnuje z mojej pierwszej pracy- gdy ja znalazlam wydawalo mi sie,ze pana boga za nogi zlapalam. A ostatnie tygodnie to byla istna katorga.

szukam, szukam wiec dlatego ci zazdroszcze ;-( najgorzej ze mam 3 mies okres wypowiedzenia i to co na razie udalo mi sie w miare fajnego znalezc to lipa byla bo nikt nie chcial na mnie 3 mies czekac ;-( a nie zloze cholera wypowiedzenia w ciemno dopoki nie bede miala czegos na oku ;-( i tak sie robi bledne kolo ;-(((

mi tez wysiada psychika ;-( a co za tym idzie rowniez zaczynam miec problemy ze zdrowiem - a to wina nerwów

Gość creatiVVVe
te osiem godzin w pracy wydawalo mi sie nieskonczonoscią, nigdy nie sadzilam ,ze praca moze miec taki wplyw na cale zycie czlowieka. Bo jak w pracy zle, to ciezko sie cieszyc z zycia. Haloooooooooo- na co czekasz , wysyłaj CV !

wysylam wysylam ;-))))

Gość creatiVVVe
no to jestem pewna ,ze niedlugo tez zalozysz taki topic! nie ma sie co meczyc, naprawdę

Gość ja tam nie jestem
ja studiuj, teraz jeszcze mam wakacjei lapie sie takich dodatkwych robot, i po prostu jak w weekend mam isc do roboty, to clay czaso tym mysle, czuje normalnie jakis dizwny bol i sie zmuszam , zeby isc. jak juz pojde to zwykle jest spoko. nie wiem czmeu tak dziwnie reaguje, bow sumie ta robota nie jest taka zla.. boje sie, ze jak bede dorosla, to bede sie ciagle meczyla, ze nie bede odpowiedzialna, ylko bede zmieniac prace.

Gość creatiVVVe
ja tam nie jestem- ale teraz, jak sama piszesz to sa tylko praca dorywcza a nie docelowa. Po studiach na pewno znajdziesz pracę ,ktora da Ci satysfakcję.