Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi was bidoki

My Litwini już jestesmy bogatsi od was

Polecane posty

PKB per capita Czechy: 24 679 Estonia: 20115 Słowacja: 19 172 Litwa: 16 863 Polska: 15 894 jesteście bidokami UE, wkrótce nawet Ruscy was prześcigną 🖐️ http://pl.wikipedia.org/wiki/PKB_per_capita

Cóż.. inne kraje nie miały tego \"szczęścia\" co my a szczęściu na nazwisko, Balcerowicz. ;)

Gość ein klein scheisse
hahahahaha polnische ciulen :D:D

Gość Oblech
Mariusz Stankevichius pezzo di merda !!!!!!!!!!!!!!! Żartowałem :P

Gość sweet zosiunia
ale za to w Litwie ani w Rosji,ani w żadnym innym kraju nie ma takich ładnych dziewczyn jak ja :classic_cool:

Gość pkb to oszustwo
pkb nic nie mierzy oprocz tego ze wzroslo, nie mierzy bogactwa, np jezeli twoja mama cie wychowywala i druga mama wychowywala swoje dziecko to pkb 0, ale jezeli twoja mama wychpowywala twojego kolege (niania), a jego mama ciebie (niania2) i dostawaly za to po 1000 zeta na miesiac to masz 2 razy 1000 razy 12 czyli 24 000 zlotych pkb

z litości nie napiszę jaki dochód jestw Izraelu :P

pkb to oszustwo Jasne Niemcom się żyje dużo gorzej bo mają dużo wyższy ten wskaźnik. Idź stąd, co ?

Gość pkb to oszustwo
i nastepne jezeli ktos ma 50 % wlasnosci i daje mu to wzrost 10 procent rocznie, a PKB wzrost 5 % to znaczy ze druga polowa ma status taki sam jak przed rokiem

Gość ziemniaczany wojownik
że Czechy są bogatsze to wiadomo od dawna,ale że aż tak :O. Ale co sie dziwić,skoro Polacy to taki pojebany naród,że tylko postaw sie i zastaw sie i zero patrzenia w przyszłość :O.

Gość co masz lomie do balcerowicza

Gość pkb to oszustwo
czechy to np vw pojawil zwiekszyl produkje o 20 % to i odrazu odczuwasz wzrost wskaznikowy pkb, korporacje jednak nie przekladaja tego na wzrost plac, przyklad USA 1991-2001 pokazuje, ze pensje nie rosly wiecej niz inflacja, nawet niektore dzialy spadala realnie, a mowie ze rosly powyzej inflacji plus pkb byloby sukcesem

Gość pkb to oszustwo
widze ze mam uczennnice madra :-) zapraszam do mojego lozka dzisiaj wieczorem musi to przedyskutowac powaznie ;-)

Gość brunet163
spoko tylko każdy kto był na Litwie wie, że wy litwini mieszkacie w drewnianych klitkach ... przypomina mi to moją altankę na działce buhahaha . Tak swoją drogą szkoda mi was że XXI wiek a wy musicie w czymś tak obciachowym sie gnieździć .

Gość brunet163
a tak jeszcze na marginesie należy dodać ... że waszego nieba strzegą nasze i natowskie samoloty , bo wasza "bogata Litwa" jest tak super że nie stać was na 1 samolot ... :) pozdro

Gość jaruzelnik
z tego co wiem, to nadal NKWD poszukuje tego żywego albo martwego szpiega , który nabazgrał : LITWO ojczyzna moja