Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaaawa

a ja myślę, że to on

Polecane posty

Gość ciekaaawa

na wiosnę poznalam wirtualnie faceta, przeslalismy swoje zdjecia i....ja pomyslalam od razu, ze to ten haha potem przypadkiem kumpela zaciągnela mnie do wrożki i ona opisala mi tego goscia, ja nic o nim nie wspomnialam, a potem zapytalam czy z takim bedę....i ona, ze tak ale jak narazie nie jestesmy razem, tak jakos "mielemy się" z tym, ze ja mysle ze to on, bo jest taki jak sobie wymarzylam pare dorbych lat tem, ma to co chcialam zeby facet mial..... więc trzymajcie kciuki!!!! czy ktoras z was tez tak miala, ze wiedziala, albo myslala ze wie:P ja przerobilam szybka milosc, szybkie zakochanie i zwiazek- nie wyszlo.. może to co sie rodzi powoli i w bolach bedzie trwale i na zawsze?:P

Gość ciekaaawa
no wlasnie nie, o ma cos specyficznego i ona mi o tym powiedziala, o kolorze oczu tez, o kolorze wlosow, nawet wzroście:P i tym czym sie zawodowo zajmuje haha

Gość edt5
a koleżanka znajoma wróżki oczywiście wcześniej zrobiła wywiad by potem się podzielić kasą. Jakież to przewidywalne. O naiwności niektórych lasek.

powiem Ci, że mi się mój TEN facet przyśnił bardzo dawno daaaawno temu :) wiedziałam, że bęzie blondynem, o niebieskich oczach, że będzie miał pewne cechy charakteru, że będę do niego czuć coś takiego niesamowicie wielkieog, prawdziwego, jedynego... Pare lat później poznałam takieog i dzisiaj jest moim mężem :D

Gość ciekaaawa
o naiwności lasek? dziewczyno nie wiesz do kogo to piszesz... to moja kolezanka i nie wiedziala nic o nim, wiec nic jej nie powedziala:P sękata-dzieki, tak bardzo chce zeby to byl on, ona posiada to czego oczekiwalam przez cale zycie, nawet wiedzialam sama, ze moj facet bedzie mial czarny samochod no i go zapytalam o kolor, to powiedzial ze czarny....

ciekawa, - a znasz już go osobiście? Bo wiesz, czasem wirtualny facet ze snów może w rzeczywistości okazać się porażką i pomyłką...może nie nastawiaj się jakoś tak drastycznie, że 'TO TEN', poznaj go najpierw osobiście, dopiero wteyd myślę stwierdzisz, że miałaś rację :)

Gość ciekaaawa
znam go osobiscie 3 miesiące i facet jest suuuper:) ale ostrozy jesli chodzi o zwiaki....jest po przejsciach:O