Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marna jakosc

LUDZIE! NIE KUPUJCIE ODZIEZY JAPAN STYLE! TO SHIT!!!

Polecane posty

Gość marna jakosc

Widze na allegro ile osob to kupuje, wiekszosc pisze potem negatywy lub neutralne ale reszta ma to gdzies i kupuje. rece opadają. Ludzie zachecaja super zdjecia wyciete ze stron z japan style a potem dziwą sie ze dostają szmaty :O widzialam do znajomych jakie to shity są. czemu nie kupujecie polskich rzeczy dobrej jakosci, to są realne zdjecia ciuchow a nie taka maksymalna sciema jak japan style. szok!!!!!!!

Ale przecież już po zdjęciach widać,że to badziew.O cenie nie wspominając.

w wiekoszci na allegro sa to podrobki i to marne, tak samo jak jest z ubraniami abercrombie&fitch. sprzedawcy daja w aukcje katalogowe zdjecie a jak przychodzi to marny ciuszek... a oryginal naprawde jest prawie identyczny jak z katalogu. nie dajcie sie na to nabierac...

Mam dwie bluzki tzw. japan style i nie są superjakości, ale za taką cenę czego mozna się spodziewać? Póki co nic się z nimi nie dzieje, a ja jestem zadowlona :).

Gość ja kupiłam bluzke japan style
Fakt, różni się od bluzki na zdjęciu i materiał też nie jest najlepszej jakości ale kupiłam ja za24zł i za taką cenę może byc ;-)

Gość alalalbamba
no to mialas szczescie, bo generalnie borsi10 sprzedaje buble. kupilam u niej dwie bluzki - jedna ok, a druga sie od razy zaczela mechacic. kupowalam tez rybaczki - przyszla jakas popruta szmata, wszedzie nici, dziurki na szwach.

Gość Wiem_Bo_Widziałam
japan_style_aspoko niezgodze sie! ostatnio zamówiłam sobie taką bluze:http://www.allegro.pl/item443721742_monaco_b luza_japan_style_czarno_szara.html i jestem z niej bardzo zadowolona! niska cna świetny materiał i krój w sklepie takiej nigdzie nie widizałam..O.o Bo ta bluza/tunika i kilka innych jest produkowana w Siedlcach w firmie odzieżowej GT. Wiem bo mama mi kupiła za 25 zł/sztuka. Jakaś kobieta zamawia tam setki tych ubrań "Japan style", przynosi wydruki z internetu i szyją takie albo podobne. Całkiem dobrej jakości, przynajmniej te czarno-szare tuniki, reszta nie wiem.

Gość Japan S
ja też kupiłam kilka rzeczy i są ok :)

Gość bo tego typu ciuchy
dobrze przeentują się tylko na modelkach obrobionych w fotoshopie a w realu szkoda gadac.:o

Gość bullleczka
Kupiłam kiedyś bluzkę, na zdjęciu wyglądała pięknie jednak okazało się, że to zwykła szmata, po praniu skurczyła się i wyblakła po prostu beznadzieja. Nie piszcie mi tylko, że źle prałam.

Gość takie tam sobie zycie
ubrania ubraniami podroby podrobami a wiecie co jest smieszne ludzie kupuja te towary i daja komentarz pozytywny wiec albo sie nie znaja albo pala glupa albo boja sie dostac negatywa to jest zalosnejednak narod polski jest smieszny

\"Naród polski jest smieszny\"- Twoje stwierdzenie a raczej przyczyna jego wygłoszenia powala z nóg:) Ciuchy jak ciuchy.Gdziekolwiek kupisz bluzkę za 25 zł będzie ona podobnej jakości jak ta z allegro figurująca pod nazwą kolekcja japan style. Nie rozumiem o co ten szum a wlasciwie w jakim celu. Absolutnie nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze ciuchy te sa brzydkie czy paskudne. Proste bluzki do jeansow są nawet fajne,jakości dość dobrej jak na te cenę. Porownac je mozna do jakosci ciuchow z Carry czy Housa.Wszsytko to chińszczyzna, zarówno Zara( mimo ze niby produkowane we Wloszech),H&M czy właśnie japan style.Nawet majtki na tyłkuu chinskie nosimy,tylko o tym nie wiemy. pzd

Gość ty u gory
zara jest hiszpanska i nie sadze zeby byly szyte we wloszech

Gość takie tam sobie zycie
Ty iza naucz sie czytac ze zrozumieniem jesli nie potrafisz to sie schowaj najlepiej daleko

Dziękuję za poprawienie mnie- zastanawiałam się czy włoska czy hiszpańska. Pozdrawiam serdecznie p.S jesteś przesympatyczna osobą

Duzo slyszalam ze ubrania Japan Style to badziewne szmaty, ze ladnie wygladaja na zdjeciach ale zamowilam sobie jedna tunike. Za cene 18,90 nie oczekiwalam super jakosci i tak jest, tunika jest ładna, ale materiał średniej jakosci. Mi pasuje. Po prostu nie nastawiajcie sie na super ubrania. Dziewczyny napatrza sie na zdjecia poprzerabianych w photoshopie filigranowych japoneczek i mysla ze za 15zł dostana śliczna bluzke. Trzeba po prostu myslec realnie, ze za taka cene nie dostanie sie super ciucha a nie wylewac pozniej swoje zale na kafeterii

Gość Dagaaa. ;)
pierdolnij sie w ten głupi łeb. To że niektóre rzeczy nie sa dobra jakościowo nie znaczy że wszystkie , może i allegro nie słynie z dobrych jakości , ale patrz ile stron innych są z odzieżą japan style , wiele ludzi tam się ubiera włącznie ze mna, ja nie narzekam są bardzo dobrej jakości i nie mam do tego zastrzeżeń. Tylko wystarczy umieć wybierać :)))) . ;|.