Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GKDJDYY

PO ILU MIESIACACH BIUST WRACA DO SIEBIE?

Polecane posty

Gość GKDJDYY

KIEDY ODKURCZA SIE I MALEJE, ? PO ILU MIESIACACH OD URODZENIA DZIECKA?

to zależy czy karmisz czy nie? i czy dopuściłaś do nawałów pokamu które rozciągneły skórę czy nie? niektórym kobietom po pół roku od zakończenia karmienia innym biust nie wraca do stanu sprzed ciąży nigdy.

Gość Nie oszukujmy sie
Biust nigdy nie bedzie taki sam jak przed ciążą.Skóra jest rozciagnięta,biust traci na jedrności,wisi.U jednych bardziej u innych mniej,ale nigdy juz nie jest taki sam.

Karmiłam córkę 7 miesięcy, teraz ma 10 miesięcy. Biust jest większy, nie tak jędrny jak przed ciążą, nie ma rozstępów. Na pewno jest inny, ale nie ma tragedii.

Gość GKDJDYY
no wlasnie dopuscilam do nawalu skora rozciagnieta, zwisa. a czy tabletki anty moga trochy ujedrnic/ jakie tabletki maja duze dawki estrogenu------bo wiem ze estrogen , nadmiar powoduje powiekszanie.....bo plastyk chirurg powiedzial ze dopiero po pol roku mozemy pogadac od urodzenia dziecka.

Gość ddddddddddddd
podnosze

Gość Mój a nigdy nie wróci
Jestem prawie 2 lata po porodzie,przed ciążą miałam takie fajne piersi,a teraz mogę sobie tylko powspominac:)

Gość ddddddddddddd
ALE JEST SZANSA ZE SIE SKURCZA TROCHY? PRZECIEŻ MACICA SIE KURCZY...BRZUCH SIE KURCZY....TO CYCKI NIE????

Gość Mój nigdy nie wróci
Hmmm mój brzuch też już nie jest taki sam,trochę skóra porozciągana:(Rozciągnięta skóra się nie skurczy

Gość ddddddddddddd
NIE CHCE MI SIE WIERZYC , PRZECIEZ JEST TYLE KOBIET CO URODZILY I MAJA PLASKIE BRZUSZKI I JEDRNE CYCY A TEZ IM SIE SKORA W CIAZY ROZCIAGAŁA???

Gość moja dzidzia
ja jestem 15 miesiecy po porodzie, piersi mam juz takie same jak przed ciaza, tylko rozmiar wieksze, ale nic obwisle, sa tak samo jedrne!! brzuch tez juz mam podobny jak przed ciaza, co do piersi to okolo 5 miesiecy karmilam, mialam ogromny biust, a tak po kioku miesiacach od ostatniego karmienia wrocil do dawnej formy, z tym ze stosuje kremy i zele na ujedrnienie juz od momentu jak bylam w ciazy oraz zapobiegajace rozstepom