Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davelight

Tak jak Kobieta chce, byś...

Polecane posty

Tak jak Kobieta chce Byś odkrył jej punkt G I stymulował go Aż wyda głośny jęk Stwardnieją sutki jej Musisz starać się Bo z innym pójdzie w tan...

Gdzie tam niby są rymy częstochowskie?! -> A mi kabel USB To już nadinterpretacja. Tam nic nie ma, że to wystaczy, żeby nie odeszła. Jest tylko, że jeśli tego zabraknie, odejdzie na pewno :P

A ja mimo wszystko znam takich, którzy sami się zwolnili... :P A w ogóle czytałam, wlaśnie tu na kafe, wypowiedź jakiegoś dżentelmena, który stwierdził, że dla niego w seksie jest ważniejsze, żeby partnerka doszła, niż żeby sam miał orgazm. GDybym nie znała facetów, nawet bym uwierzyła... ;P Ale i tak miło się to czytało ;)

"Myśl"? Wymyslić to ja sobie mogę ideał jaki chcę... tylko mam problemy, zeby go zmaterializować, nie wiem czemu :P

bo nie ma idealow,nie ma nawet ich namiastek.Sa "ruchacze" (jesli przystojni) albo tacy ze wstydza sie nawet odezwac.....albo ja z kosmosu spadlam........

Gejsza - no właśnie! To faceci próbują mi tu wmówić, że mało wiem o ich naturze... :O

Ideały nie istnieją. ;) Po pierwsze nie śpiesz się, zawsze ze wszystkim zdążysz. Mnie się to sprawdza. Po drugie, zawsze może być gorzej, po trzecie nie słuchaj rad innych.. słuchaj tego czegoś.. w sobie ale pod warunkiem że dobrze na tym wychodzisz. ;) Tak jak ja. Ja naprawdę nie narzekam. Nie jest idealnie ale się nie uskarżam. Rozwożę meble nieraz po naprawdę bogatych domach. Czasem te naście minut przy wnoszeniu mebli, wystarczy mi bym nigdy nie chciałbym być na miejscu tych ludzi. I nie będę tego tłumaczył.. bo nie potrafię.

--> GEJSZA88 A jeśli przystojny to nie "ruchacz" to co ? Wariat, psychicznie chory ? Czy dałn po prostu ?

\"Ideały nie istnieją.\" To komunał. Ideały sami kreujemy, w głowie, własnej. Rzecz w tym, że w większości przypadków za bardzo ponosi nas fantazja ;)

Myrevin - widzę, że zeszliśmy na bardziej ogólne egzystencjalne rozważania, ale ok. Być może w tym co mówisz jest nieco racji, ale ja np. tak nie umiem. Jest jak jest - nie mowię, że źle, bo wiem, ze mogło być dużo gorzej. Niektórym życie takie jak moje to już wystarczająco. Ale ja tak nie umiem! Myślę dużo, ze wystaczy jedna decyzja (np. bilet w jedną stronę do USA) i moje zycie codzienne będzie zupełnie inne... Że może nie wiem, co to jest szczęście? Może żyjąc tak jak teraz nigdy się nie dowiem? Ale z drugiej strony boję się tego, co nieznane, więc nie robię tego kroku do przodu. Przyciąga mnie i przeraża jednocześnie... skomplikowane to :O A mi kabel USB - a ile to jest wystarczająco Twoim zdaniem? I czy Ty o sobie możesz powiedziec, ze poznałeś wystaczająco drugą płeć? Bo wydaje mi się to troche trudne do wykonania...

Poza tym wiesz co? Trudno mówić ogólnie jacy są faceci, a jakie kobiety. Są i cnotki i dziwki, tak samo z facetami. Jeden szlachetny dżentelmen, inny "pospolity ruchacz", a trzeci jeszcze z innej bajki.

Myrevin - jesli przystojny nie jest "ruchaczem " i oprocz zaliczenia kolejnej laski ma na celu "jakies" inne uczucia to jest wlasnie prawie idealem...ale ja takich nie znam .bo ci "fajni" chca tylko podupczyc albo ja na takich trafiam...chyba mnie nie zrozumiales tam wczesniej

To Ty powiedziałeś, że nie znam się na facetach, czyli przyjąłeś, że większość jest inna niż napisałam. A ja bym powiedziała, że niestety właśnie tacy "pospolici ruchacze" to większość... niestety :(