Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada211

co mam zrobić? czy tak może być?

Polecane posty

jestem z chłopakiem ponad 3 lata. wydaje mi sie, że go kocham ale problem w tym, że on wogóle mnie nie pociąga :( i snuję sobie fantazje jakby to było ale z kimś innym....nie powiem mu o tym, bo nie chcę go zranić...

Gość pelnia ksiezyca
No to je moge robic za "tego innego". :)

Gość Mily brunet
Ale ja nie zartuje to jest powazna propozycja 🌼

Gość Mily brunet
No to jest tak ze musisz sie zastanowic czy idzie cos zmienic jak idzie to dobrze a jak nie to albo jestes w stanie zaakceptowac to albo nie. Tu nie idzie nic podpowiedziec

Gość kinias
skoro WYDAJE c isie ze go kochasz i nie pociaga cie to po co z nim nadal jestes??zeby go nie zranic??to wolisz sama sobie krzywde robic???czasem warto pomyslec o sobie

Gość kinias
seks nie jest najwaznejszy ale wciaz bardzo wazny w zwiazku............wiesz jesli sie kogos kocha to seks z milosci i z miloscia poprostu sam wychodzi to jest kwintesencja tej milosci....

Gość kinias
sprubojcie sie rozstac na jakis czas odpoczac od siebie...i zobaczysz co bedziesz czula

kinias tyle że ja nie chce od niego odchodzić bo on jest naprawde wspaniały, tylko szkoda mi go bo on naprawde sie stara jak może

Gość kinias
ale kochasz go????moze uwielbiasz go tylko jako przyjaciela...ne rozstac na zawsze.....na jakis czas sie odseparowac....

uwielbiam jako przyjaciela i mężczyzną, i kocham go. kocham całym sercem. od 3 lat przebywamy ze sobą praktycznie codziennie, prawie nigdy sie nie kłócimy, kiedy jestem przy niem czuje sie taka bezpieczna, potrzebna i kochana, a kiedy go nie ma przy mnie to czuje jak czegos mi brak. zawsze wierzyłam,ze to juz jest prawdziwa miłośc taka na zawsze i nadal w to wierzę

Gość on wie o tym
?

Gość kinias
to wspaniale a jesli chodzi o seks to od dawna cie nie pociaga???moze to przez rutyne albo przemeczenie...a moze potrzebujecie jakis nowych ekscytacji w sypialni poprostu..... napisz od jak dlugiego czasu czujesz ze cie nie pociaga...