Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnkj

no i co nic sie nie stalo takiego, ale ...

Polecane posty

Gość jnkj

Dziwnie to zabrzmi moze, ale to nic. Dzis bylam u chlopaka , wyglupialismy sie, ogladalismy tv itp.no i w pewnym monecie zaczelam go calowac, spytal "chcesz sie kochac"-a ja sie usmiechnelam , zamkeslismy drzwi , no i wiadomo zaczelismy sie rozbierac.takie tam gry wstepne, a potem, zaczal zakladac przezerwatywe, i zakladal ja dlugo, zastanwial sie czy na dobra strone zalozyl bo dziwnie wygladala;/-no faktycznie, ale ja mowie, ze nie ma czasu na takie tam :p ... no i mu opadl ;/ i on mowie to po sexie, a ja no nie da sie z tym juz nic zrobic, a on ze nie ... a ja no ok.Ubralam sie itp. i polozylam sie na lozku dalej ogladajac tv, on siedzila na lozku troche dalej ode mnie. ipyta, obrazilas sie, a ja ze nie, a ten mi nie wierzyl.I sie na mnie wkuzy, mowie mu ze nie.Tylko no bylam taka troche zdegustowana, ale nie bylamzla na niego. No zdaza sie, i wogole nie chcial mnie dotknac, ptrzytulici wogole, powiedzila, ze obrazam sie o glupote.Zaznacze, ze on sie wkurwia jak cos zaczynam podczas i nie koncze.Przez cala droge do domu nic sie nie odzywal, a ja gadalam jakies pierdoly zobaczylam ze jeste nie w sosioe wiec sie utkalam. Moze mu glupio nie wiem.

Gość czego dusza jeczy

Gość jnkj
bo on sie wielce obrazil i teraz sie nie odzywa, no normalne to , zrobila mu cos ,nie wierzy ze soe nie obrazilam i obraza sie ze niby ja jestem zla

"ale ja mowie, ze nie ma czasu na takie tam"...a ty nie wiesz ze sex nie znosi pospiechu ? ;)....nie obrazil sie tylko jest mu glupio i tyle

Gość jnkj
nie wiem, dziwnie ... ja wiem, ze nie ma pospiechu, ale nie o to chodzilo dobrze zalozyl, zakladal nie raz, asie zastanawila,mowie mu ze ejst dobrze aten kmini no to ma , a tak mu sie chcialo ,moim zdaniem, dalabym rade by to uratowac, ale jak nie to nie

Gość jnkj
tak bardzo go to urazilo, odwrocil kota ogonem -nie nawidze tego ! ubzdural sobie, ze ja jestem zla i teraz on jest zly o to, ze niby ja sie pogniewalam.Przytulilam go i mu powiedzilam nic sienie stalo,nastepym razem bedzie lepiej