Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm. .

sposob na szybkiego Billa

Polecane posty

Gość hmm. .

nasz sex trwa 3-5 min i te 5 to juz jak przerwy robimy zeby nie za szybko normalne stosunki sa mozliwe jedynie po alkoholu- no jakies 15 min- ale nie bede faceta poic co 2 dni przeciez niby sa srodki farmakologiczne- wiecie jak to dziala? tylko w czasie brania czy po opakowaniu problem mija. prezerwatywy niby przedluzajae stosunek tez sie nie sprawdzily

Gość hmm. .
1-3 razy na tydz

Gość hmm. .
no i facet ma 35 lat wiec nie powinien juz sie tak spieszyc

Gość olaolaola85
zmien go na innego

Gość hmm. .
zmieniac nie zamierzam dluzsze zabawy prowadza do szybszego wytrysku niestety. Najbardziej chcialabym ta faze utrzymac kiedy penis jest najbardziej ,,napecznialy,,. Moze jakis pierscien sprobujemy...

Moim zdaniem to efekt zbyt dużego napięcia nerwowego. Twój facet powinien się odstresować.

Ja lubie takie szybkie numerki 5 minutowe:)Jestem maksymalnie podniecona a orgazm mam wtedy zawsze:) Tylko jeden warunek to musi byc brutalny sex;)

Gość hooi
A wg mojej oceny to jest to już sprawa dla... lekarza. Pięć minut jeśli robicie przerwy, sprawdzanie czy jest czy nie jest "napęczniały", 1-3 razy w tygodniu???! Tak zaczyna się impotencja.

Gość Leśny
Na mnie prezerwatywy ze środkami przedłużającymi działają tak że mi cały drętwieje i koniec..... Może spróbujcie zrobić tak żeby cię tak rozgrzał że tobie też zostaną już tylko 2-3 minuty...... ;) Bo przy tej częstotliwości sexu to raczej chłop ci się nie stresuje już i wygląda na to że ten model tak ma......

Gość hmm. .
w jego przypadku 2 raz sie zdarza raz w roku- tez o tym myslalam podejrzewam ,ze sobie wyrobil taki schemat przy poprzedniej dziewczynie- ona nie chciala dlugo bo ją ,,bolalo'' a byli ze soba 9 lat

Gość hmm. .
no ale sprobuje z tym odstresowaniem- jakas kapiel , masaz i teraz odpoczywa nad morzem czarnym wiec chyba wroci zrelaksowany. Bo na codzien pracuje do 19 a potem z dzieckiem sie jeszcze bawi do 22 wiec w sumie oboje jestesmy zmeczeni- chociaz dla mnie 10 min dluzej to nie meka.

Gość hmm. .
moze jakies nowe pomysly?

Gość maran tgu
arcydługa minetka i zabawy z wibratorem, w moim przypadku pomogły, choc nadal szybko dochodze, ale moge 2 i 3 raz

Gość hmm. .
co w twoim wypadku znaczy szybko - i ile masz lat?

Gość maran tgu
32, od 3-7 min. bez gry wstępnej

Gość hmm. .
i zawsze tak miales? i czy np po alkoholu mozesz dluzej? interesowales sie moze srodkami na przedluzenie stosunku? podobno teraz sie to leczy farmakologicznie jak impotencje. troche mnie podlamalo jak przeczytalam o facecie kolo 50-tki ktory tez tak ma. Myslalam ze to problem mlodych raczej..

Gość maran tgu
nie zawsze, z poprzednią partnerką miałem ok, dużo dłużej, ale obecnajest żoną, więc muszę sie dostosować. Wydłużamy pieszczoty. po alkoholu mogę, pod warunkiem, że to wino. Farmakologia była (ziołowa) ale potem wróciło do normy (niskiej niestety.)

Gość hmm. .
i czy stres ma cos do rzeczy w ogole?

Gość maran tgu
na pewno ma, swoją drogą praca do 19, 3 h zabawy z dzieckiem i potem spełnienie twoich wymagań - poprzeczka dość wysoko, nie uważasz?

Gość hmm. .
a dlaczego z poprzednia mogles duzo dluzej?

Gość maran tgu
nie wiem dokładnie, miała inną budowę i w ogóle było inaczej

Gość hmm. .
5 min dluzej to nie zadna poprzeczka- poza tym przewaznie on wykazuje ochote ,a mi niestety coraz mniej to sprawia frajdy bo ledwie sie rozgrzeje to on juz konczy...

Gość maran tgu
jeśłi chodzi o dodatkowe 5 min, to chyba zaden problem wypełnić go (ją) dodatkowo wibratorem, tudzież jęzorem (mniam), ni e poddawaj się Ty, bo dopiero wtedy będzi e miał stres.

Gość hmm. .
rozumiem ,ze skoro proponujesz te formy zastepcze to znaczy ,ze samego stosunku nie da sie przedluzyc? i co miales na mysli piszac o budowie tej poprzedniej z ktora mogles ,,duzo dluzej''? oral oralem ale ja wole sex z czlowiekiem niz z wibratorem..

Gość maran tgu
co do poprzedniej, to pisałem, że dokładnie nie wiem dlaczego ale było lepiej, przedłużyć może się i da- w moim przypadku efekt słaby, ale są na forum odmienne opinie. JEszcze jeden zastępczo -przedłużacz (u nas poskutkował) - kup pierścien na penisa i renklody, strzep mu i potem załóż- powinien stać dłużej.