Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria1976

Waga dzieci róznym wieku sonda dla ciekawości

Polecane posty

Gość daria1976

Moje dzieci mają 17,5 mies. Lila waży 8310 i ma 74,5 cm. Ubranka nosi na 80/86, a Patryk waży około 11 kg i ma 85 cm, ubranka nosi na 86/92.

Gość nicki toruń
Zuzka ma prawie 2 latka waga 15 w porywach 16 kilogramow zalezy czy z pelnym brzuchem lub pustym;) wzrost 98 nozka 23 ...waga przy urodzeni 4060

Gość Ruda Balbina
Martynka gdy miała 13 m na szczeppienu - waga 11,20kg wzrost 85cm, a teraz ma 15 miesięcy i ubranka zakładam na 92-98 - zalezy co pasuje, a pasuja jeszcze na 80cm - miara mierze nie jest równa. Justynka ma 4,5 roku 19kg i ok. 110cm wzrostu a ubranka pasuja już na 116cm

Gość wanda000000
Kinga ma prawie 17 miesięcy waży 11 kg a wzrostu ma już prawie 90 cm. (no cóż skoro przy urodzeniu miała już 60cm). Ubranka kupujemy na 98 cm. Jest straszliwie wysokoa no ale ja mam 175 cm. a mężuś 190cm. więc i Dzidka skazana jest na "długaśność".

Gość Madana1982
120 cm, wyszło Zuzce przy bilansie 4 latków...:) Wprawdzie nie całe 120, bo brak jakieś pare mm...:) Jakoś się tak mojej córci wyrosło...:D Szkoda tylko,że wszystko poszło w długość...bo szerokośc pozostawia wiele do życzenia...chudzielec na poobijanych patyczkach :):) Numer obuwia \"28\"...ale jesienne bedą już 29...:)

Gość Anka122321
Lorenzo ma 9m-cyi 6 dni, wazy 10,5 kg i mierzy 80 cm, ciuszki zakladamy na 80, lub 86 cm, zalezy od firmy Beata ma 3 latka i 10 m-cy, wazy 16kg i mierzy 100cm, ubranka na 104, 110, butki na 25

Gość cesiooooi
Aniela ma 3 latka, waży 15 kg, wzrost 96cm, stópki ma po tatusiu, dziś kupilismy butki na zimę UWAGA rozmiar 27, ciuszki na 104 :D

Gość mama elfa123
mój 26 miesięczny syn: wzrost ok. 95cm waga ok 14 kg nu buta: 26

Gość babeczka 30
mój synek 7 mieś 74cm i 9800g

Gość moja niunia
ma 9 miesięcy, waży 9200 a ciuszki kupujemy na 74. Długaśna to ona nie jest ale jak się urodziła to miała zaledwie 49cm i ważyła 2770:-))

Gość fiziak150
Mój synek, gdy skończył 7 tygodni ważył już 5 kg, a po wyjściu ze szpitala 3280g:)

Córka 6 lat - 24 kg i 122 cm ;) Ciuszki na 134 buty rozmiar 33 ;) Zuzia 28 miesięcy waga 13,9 kg wzrost 98 cm ciuszki od 98 do 110 rozmiar buta 25-26 zależy jaka numeracja :)

Gość miaaa...23
Moja córcia ma prawie 19 miesięcy :) Waga - ok.12kg, wzrost-ok.90cm, rozmiar ubranek- 86/92, nr buta - 21 :)

Gość miaaa...23
sorki ... nr buta 22 :)

Gość jdhdhd
118.5 cm, 21 kg chlopiec niedawno skonczyl 5 lat

Gość jdhdhd
a... a rozmiar buta 32 - 33

Gość mama2222
moj starszy syn ma 3 latka,waga 21 kg,wzrost 100 cm,rozmiar buta 27. mlodszy syn ma 9 miesiecy,waga 11kg,ubranka kupuje na 80

21 kg? a nie jest grubiutki synek mojej siory ma jakies 100 cm i wazy 16 kg

Gość mama2222
ni nie jest,on jest taki dosc nabity jak sie to mowi,kazdy sie dziwi temu ile on wazy

rozumiem patrze na wage tych dzieci i wydaje mi sie ze moj siostrzeniec jest chudziutki a mi sie wydaje taki idealny, szczuplutki:)

Gość mama2222
dodam ze gdy sie urodzil wazyl 4 kg

Gość babki
mój synek ma 2 latka i wazy 13,5kg. wzrost 83cm

Gość mama2222
jesli dziecko zdrowe to nie ma sie czym przejmowac,mojej znajomej corka juz ma ponad 3 latka,a ma moze z 90 cm wzrostu i wazy 14 kg,jest drobniutka,ale zdrowa,pieknie je i sie rozwija tylko taka malutka

mój ma 3 lata i 3 m-ce, waży 14-15 kg zależy kiedy, wzrost nie wiem, bo dawno nie mierzyłam, ale taki przeciętny chyba, but 28

czy on taki zdrowy? co tydzien chory:-O od wrzesnia 3 raz juz choruje i to z wysoka goraczka itd

Gość mama2222
mialam na mysli zdrowy w sensie ze nie ma anemii,znajoma robi badania corce co jakis czas bo martwi sie ze taka malutka,ale zawsz badania wychodza w porzadku,

wiem, ze to mialas na mysli ale te choroby sprawiaja ze nie ma apetytu i chudnie na jedno wychodzi

Gość mama2222
moj syn tez chorowal bardzo czesto odkad skonczyl 7 miesiecy non stop zapalenie oskrzeli i antybiotyki,lekarka stwierdzila ze ma astme oskrzelowa,dostal lek i troche sie poprawilo,ale gdy juz zachorowal to ciagnelo sie to dlugo,ciezko bylo wyleczyc,dopiero gdy dojechalismy do meza do norwegii to minelo jak reka odjal,nawet katarku tutaj nie ma,jestesmy juz ponad rok oczywiscie z przerwami krotkimi,jak jestesmy w polsce to sie od razu boje ze zachoruje. a ztym jedzeniem jest tak ze jeden tydzien ma tak ze zje tylko kilka lyzek zupy i nie jestem w stanie nic wiecej "w niego wmusic",a nastepny tydzien tak ze jadl az pozniej mowi ze go brzuch boli bo za duzo zjadl. troche to nie do tematu bylo,przepraszam