Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zielona

smutny dzien

Polecane posty

Gość ona_zielona

Szkoda ze wszystko musze spieprzyc szkoda ze ludzie sa tak ograniczeni nie pojmują tylu ważnych rzeczy uciekają przed odpowiedzialnością przed bólem ważnymi sytuacjami…tchórzostwo?? Jak ja mam prawo mówić o tchórzostwie skoro sama powinnam zostac pierwszym nadwornym tchórzem Rzeczpospolitej? Dzisiaj znowu będę szła jak na ścięcie ze spuszczona głowa z myślami pełnymi żalu i zniechęcenia z poczuciem winy a przecież nic złego nie zrobiłam niczego nie ukradłam nikogo nie zabiłam!!!!…samo chciało przyjść do mnie a ja tylko na to pozwoliłam. mam być mądrzejsza na przyszłość uczyc się na bledach? Nie, nie jako rodowita Polka nie uczę się, nie uciekam przed sytuacjami gdzie mogę znowu to zrobić tylko wciąż powielam moje grzechy wciąż i wciąż, na nowo taka cecha narodowa podobno. A może zwalić to na młodość? Na jej błędy hmm…pomysł niezły każdy z nas ma coś na sumieniu ale tez każdy ma ochotę zostać katem i sędzia jednocześnie dla tego drugiego ..a niech zginie niech się pali na stosie czarownica jedna a co!!!!No i co wtedy się dzieje?? Moja wina mniejsza się stanie, odwrócę od siebie uwagę tłumu a co mnie ona obchodzi dzisiaj jest jutro przepadnie i jej nie będzie, usunę ja z głowy i spokojnie zasiądę z rodzina do kolacji włączę telewizor i będę tkwił w swoim marnym nudnym życiu ale za to w nocy kiedy wszyscy będą już spac ja przypomnę sobie jak jej dokopałem jak ja urządziłem byłem wtedy taki silny i miałem władze. tak dla chwil upodlenia drugiej osoby zniszczenia jej warto było życ tyle lat.. dzisiaj jestem królem. Czemu Każdy dzien zaczyna się tak samo?? rano kawa hmm…jak ja kocham ten jej zapach roznoszący się w powietrzu potem praca szkoła sen, monotonia zabija a ja nie zauważam nawet kiedy z każdym dniem staje się starsza pff…stara panna, studiować jej się zachciało!!! a tu najwyższy czas na męża dzieci a nie jakieś szkoły czy inne takie duperele szkoda czasu, szybko.. szybko łap go bo Ci ucieknie do innej!!złap go na bachora tak to jest świetna myśl, boisz się?? Dlaczego przecież wszystkie tak robią, myślisz ze go zatrzymasz tylko ciałem? W tych czasach młode ciała sa tak łatwo osiągalne jak bułki w sklepie spożywczym wiec to żaden atut ale za to dzieciak hmm....nie masz fajnej pracy super samochodu wielu znajomych??jesteś zerem, nikim, żadna osoba po tobie nie zapłacze ale oddychaj zyj sobie …pozwalam Ci i tak zawsze będziesz sama nikt Cie nie zechce wiec wegetuj żyj nie obchodzi mnie to. Postanowiła Dzisiaj tam pójdę spotkam go, obrzucą mnie kamieniami?? Zbiczuja ?? Powiesza i zabija?????????tłum ma władze podobnie jak w starożytnej Grecji to właśnie tłum decydował o życiu i śmierci .Na pewno będę czuła na sobie ten wzrok pełen ciekawość napięcia może pogardy hmm…rozbijacka związków suka dziwka heh śmieszne teraz będą ta niedobra ta zła a on ?? no co kusiłam biedny facet nie mógł się oprzeć mi taka mądra taka piękna taka cudowna roześmiana, to dlaczego teraz się nie śmieje?? Dlaczego czuje się stara i brzydka nic nie warta? przecież ja tego nie zrobiłam nie zniszczyłam tej miłości nie obróciłam jej w gruz nie podeptałam chciałam mieć w nim tylko przyjaciela Nie wiem czego on chciał .Jestem żałosna a dzisiaj będę małpka w tym cyrku. ciekawe co zrobi podskoczy ?? może jakąś śmieszna sztuczka?? Tłum milczy pełen napięcia i tylko czeka patrzy analizuje każdy jej ruch każde muśniecie dłoni każde słowo skierowane do niego. taka mała taka śmieszna i taka pełna tajemnic łączy ich cos czy nie łączy?? Tłum powiedział ze łączy a on zawsze musi mieć racje tylko tłum tu króluje a ona? Mniejsza z tym niech zjedzą ja wyrzuty sumienia i będzie święty spokój taki happy End.

Gość F5
widze, ze ty tez jeszcze nie wytrzezwialas :o:P

Gość ona_zielona
nic nie piłam;p

Gość F5
nie pitol :o takie przemyslenia rodza sie wylacznie na kacu :o:P

Gość ona_zielona
niestety nie ktos powiedział ze poderwałam chłopaka innej i tak mnie wzięło na refleksje z samego rana

Gość ona_zielona
nie bede sie tłumaczyła bo nic nie zrobiłam ps. jak sie wam to czytało?:)

Gość F5
historyjka jakich wiele 💤

Gość ona_zielona
zamierzam pisac kiedys ksiazki wiec dlatego zapytałam;p

Gość ona_zielona
up