Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Bardzo wrednie się zachowałam?

Polecane posty

W piątek mój chłopak strasznie się opił, przywiezli go jego koledzy do mnie. Chciał jechać samochodem do domu jak sie na niego wydarłam, zwracał, chodził po ścianach itd. Wkurzyłam sie sie strasznie i powiedziałam dość! Byliśmy wczoraj u jego brata, pozwoliłam mu wypić tylko jedno piwo! A gdy jego brat polał mu coś mocniejszego, wstałam, wkurzyłam się wziełam kluczyki powiedziałam mu że idzie z buta i wsiadłam do samochodu i pojechałam do domu. Jego brat powiedział że wiecej do mnie nie przyjedzie jak taka jestem, ale ja na to że rozmawialiśmy na ten temat z moim i to nasza sprawa. 20 min po tym zajściu mój już załatwił sobie transport i był u mnie. Bardzo wrednie sie zachowałam? 100 razy powtarzac sie nie bede, a alkoholika nie chce!

Ja bym poczekała co on zrobi z tym czymś mocniejszym, jeśli by nie wypił to ok, ale jeśli by wypił to też bym zabrała zabawki i wróciła do domu sama :p

Gość powiem ci prawdę tytyty
wredna jesteś nic od ciebie nie dostał na urodziny - dziwisz się?

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
no ok rozumiem wkurw na chłopaka, ale wytłumacz mi co sobie zasłużył jego brat że został przez ciebie potraktowany totalnie bez kultury w swoim własnym domu? twoje problemy z facetem to nie za bardzo jego sprawa. mogłaś kulturalnie zwrócić uwagę swojemu chłopakowi, że nie życzysz sobie by pił więcej lub kulturalnie się pożegnać, a nie robić sceny. ps. ja bym zwróciła uwagę facetowi na spokojnie, jakby wypił to bym posiedziała chwilę uprzejmie sie pożegnała, a później nie wpuściła chłopa do domu, niech sobie na wycieraczce śpi :P

tyle że ten brat wczesniej wiedział jak sytuacja wygląda, wiec po co mu lał. Jak nie ma się głowy do picia to się nie pije, nikt mi nie bedzie sie w nocy w chacie rozbijał