Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jestm glupia

nie wierze, ze z kims bede kidykolwiek

Polecane posty

Gość moze jestm glupia

mam 20 lat, nie bylm w zadnym zwizku, jak sie cos kroi to i tak zawsze pozniej okazuje sie, ze cos jest nie tak i nie jestesmy razem. fakt, czasem to ja zrywam znajomosci, ale zawsze ci faceci, ktorzy mi sie podobali konczyli ze mna:D:O czuje sie troche jak debilka, jakbym byla glupia, nie miala nic ciekawego do powiedzenia..ech.

Gość sprytna skorpio
masz jeszcze czas .a terażniejszość wykorzystaj tak ,by potem nie żałować

Gość moze jestm glupia
haha, zawsze to samo"masz jeszcze czas":D:O

Gość moze jestm glupia
nie

Gość sprytna skorpio
bierz brom

durna jesteś Tamari a Ty Autorko korzystaj z życia póki czas, bo to prawda ze masz czas, wszystko przed Tobą, ciesz się każdym dniem bo skoro jestes jak wspomniałaś to znajdziesz kogoś z kim będzie Ci dobrze, a potem już tylko pieluszki, kupki zupki i kredyty :D Powodzenia :D

Gość moze jestm glupia
a jak myslisz?

moze jestm glupia mam 20 lat, nie bylm w zadnym zwizku, jak sie cos kroi to i tak zawsze pozniej okazuje sie, ze cos jest nie tak i nie jestesmy razem. fakt, czasem to ja zrywam znajomosci, ale zawsze ci faceci, ktorzy mi sie podobali konczyli ze mna czuje sie troche jak debilka, jakbym byla glupia, nie miala nic ciekawego do powiedzenia..ech. ....nie ma to jak pozytywny wizerunek własnej osoby...niezłe afirmacje stosujesz:P:P:P,powtarrzaj dalej ta mantre a napewno zjawi sie niedługo jakis ksiaze...slepy,głuchy i pstrokaty:P:P:P

naprawde jestes durna?:P z ta straszna wiedza o sobie chyba nie jestem w stanie dluzej zyc ide sie wieszac 🖐️

Gość moze jestm glupia
wiecie, moje kolezanki czesto maja nowych facetow i ja nauczylam sie juz zyc, ze jestem zawsze ta co nigdy nikogo nie mial:) nie pisze tego z przekasem, ale calkiem serio. bawie sie, nie doluje, nie rozmyslam, korzystam z zycia, nie czekam az ON mnie znajdzie. ale czasem to juz rece opadaja, nawet jak sama zadzialam by kogos poznac, to pozniej znow wszysto robi sie tak jak zawsze bylo, czyli ja-sama:) chcialabym trafic na faceta, dla ktorego ja bede kims waznym i On dla mnie. zwykle jest tak, ze ja sie komus podobam to tenkos mi srednio, albo ktos mi, a ja jemu srednio.:D

"fakt, czasem to ja zrywam znajomosci, ale zawsze ci faceci, ktorzy mi sie podobali konczyli ze mna" To czemu jestes z facetami, ktorzy Ci sie nie podobaja?!!!!!!! Wiesz, ja gdybym np. kupowal 10 gier w sklepie to one by mnie nie cieszyly jak ta jedna wybrana i oczekiwana. Wiec albo traktujesz, oczekujesz powaznego zwiazku, mezczyzny ktorego Ty wybierzesz i zwiazek budujesz nie obrazajac sie o byle co, albo taktujesz zwiazki jako doswiadczenie i nie przejmujesz sie tym czy sie udaje czy nie (bo nie moze, to tylko taka zabawa). pzdr

Gość moze jestm glupia
zle mnie zrozumiales, ja nie bylam z zadny facetem nigdy. konczac znajomosci chodzilo mi o relacje typowo kolezenska jeszcze, kiedy juz wiadomo, ze jedno do drugiego cos czuje, alebez wzajemnosci. nie chce wejsc w zwizek z facetem, kory w jkis sposob mi nie odpowiada, a moze powinnam, bo moze wybrzydzam?:O

nie ma sensu wybrzydzaj ale z umiarem czasami ktos sie wydaje nieciekawy a po blizszym poznanu zyskuje

Gość moze jestm glupia
po prostu zawsze umawiałam się na seks odkąd skończyłam 15 lat. Najpierw z naszym księdzem proboszczem a potem obracałam chłopaków z naszego bloku. Teraz jednak nabrałam chęć by byc w związku, oczywiscie nie porzucę moich kolegów tak po prostu. Zbyt smakuje mi ich nasienie gdy im obciągam z połykiem.

Gość moze jestm glupia
zajebisty podszyw, idzie sie posikac wrecz:O

a ja tak też myślałam jeszcze niedawno za miesiąc skończę 21 lat i... spotkałam kogoś kto pokazał mi że świat może być piękny ...i nie wyszło nam, z wielu rożnych powodów... ale dziś wiem, że skoro spotkałam tamtego, to może jeszcze uda mi się spotkać takiego z którym wyjdzie :) no i postanowiłam zadbać o siebie i swoje zainteresowania... zamiast siedzieć bezczynnie i czekać zapisze sie na kursy językowe, tańca i chodzę sobie na zajęcia sportowe :) żeby potem nie powiedzieć, że niczego sobą nie prezentuję bo czekałam na księcia z bajki :) a poza tym mam swoich znajomych i swoje życie, nie siedzę sama w domu z kotem :P heh

Gość perłaaa
nie martw się..są fceci kultural;lni grzeczni co widzą w kobiecie prawidzą wartość...spotkasz jeszcze takiego...:) jęlsi przyjdzie pora. nie spodziewasz się tego..ale pamietaj zasługujesz na dobre traktowanie..nie jestes ani głupia ani..jakas inna niz my wszyscy..kazdy czasami ma takie chwile zwatpienia..:) pozdrówka i głowa do góry.

Gość perłaaa
a jesli wydaje ci sie ze wybrzydzasz to próbuj na siłe zobaczysz ze to nie jest miłe...jesli ktoś ci nie odpowiada choć czasami sie da przyzwyczaić.. ale to nie to samo co uczucia pradziwe..;)

\"nie wierze, ze z kims bede kidykolwiek\" my tez nie wierzymy... wiec nie zawracaj dupy i wypierdalaj :P

Wiesz, jeżeli mówisz takie rzeczy również facetom, to się nie dziw. Masz dopiero 20 lat, daj spokój

Gość ejbisi
Powiem Ci tak: rozumiem Cię doskonale, to strasznie być samotnym. Ale pomyśl sobie że samotność ma też swoje korzyści, masz więcej swobody, możesz np. spontanicznie rzucić wszystko i wyjechać na całe wakacje za granicę albo w ogóle przeprowadzić się na zawsze. Jak jesteś z kimś to musisz z nim wszystko konsultować i masz o wiele mniej opcji. Radzę Ci znaleźć sobie ciekawe hobby, zapisać się na taniec, basen, aerobik, co cie tylko interesuje. Jak bedziesz tylko siedzieć i myśleć kiedy w koncu poznasz tego ukochanego to bedzie Ci ciezko go znaleźć. Poza tym faceci nie lubią zdesperowanych, lubią za to kobiety ciekawe, o wielu zainteresowaniach. Zajmij się więc sobą a faceci sami się tobą zainteresują ;)