Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaamaaamaaa

mój półroczny synek strasznie gryzie mi sutki

Polecane posty

Gość smutnaaamaaamaaa

Mam ogromny problem. Odkąd mojemu synek ma ząbki zaczął strasznie gryść mi piersi. Nawet pierwsze doświadczenia z karmieniem nie były tak bolesne. Moje sutki są strasznie poranione i ciągle krwawią. Przez silikonowe nakładki nie chce ciągnąć a jada już stałe pokarmy więc ciężko go przegłodzić. Mleka modyfikowanego nie chce pić, bardzo bym chciała jeszcze przez zimę go karmić ale skutecznie mnie zniechęca:( czy któraś z was ma też takie doświadczenia i jak sobie poradziłyście?

faktem jest że w nocy tego nie robi staram się też w ciągu dnia karmić go przez sen ale chyba potrzebuje parę dni żeby wszystko się wygoiło. Najgorsze jest to że ma dopiero zęby na dole a jak wyjdzie góra to chyba całkiem mi je odgryzie

Gość gość
8IcrOEcRNdddXBAEHhG7Vmqx

Gość gość
Wlasnie tak skonczylo sie moje kp w 10msc. Mala nic juz nie ciagnela tylko chciala gryzc. Przeszlismy na mm.

Gość gość
odstaw go i tyle. Ja p*****le, czemu kobiety sa takie bezmózgie. Masz problem- to wyeliminuj przyczynę, proste nawet dla debila, ale widac dla baby niedawno po porodzie to wyzsza matematyka.

Gość gość
Odciagaj laktatorem i podawaj swoje mleko butelka. Ja tak robie, bo moj syn tez strasznie gryzl mi sutki. Robie tak od 3 miesiaca jego zycia.

Gość gość
14:00 dokładnie! Skoro boli to odstawiam i spokój a nie robię z siebie cierpiętnicę...

Gość gość
Biczuj sie do tego w worze pokutnym, bedziesz wtedy jeszcze bardziej zalosna w tym karmieniu pocharatana, oblesna piersia...